Mys

Nu blir det True Blood och lite godis och te. Imorgon fyller en av mina systersöner 7 år, det bästa med det är att systra mi är BÄST på att baka.. mmmm-... fy vad tjock jag kommer bli ;)

PÖSS!



VIKTOR!

Totti-bråk

Jag hade verkligen en jättemysig kväll med tjejrna igår, det finns ingen som kan laga så god mat som Agneta. Alltså, det är verkligen helt fantastiskt! Fick kalkon igår, jag äter inte det så ofta, men det är ju verkligen gott alltså. "Påminnelse - handla hem kalkon!"

Totti blev ju påflugen av varghund i förrgår! (skriver så, för inget vet om det var en hund eller varg) Pappa, Totti, brorsan och hans 2 barn var långt ute i skogen och gick. Helt plötsligt, från ingenstans, kommer den här stora hunden springande mot dem. Pappa säger åt Totti att stanna, samtidigt som hunden visar tänderna och kommer närmare. Pappa vet inte riktigt vem som började, men helt plötsligt så var det världens slagsmål. Pappa, den token, slänger sig i slagsmålet han också. Jag förstår honom, skulle också ha gjort det, men man kan ju råka bli biten... Totti var överlägsen den andra hunden, så pappa var inte orolig för honom utan för den andra. Men när han väl fick bort Totti, så har ingen av dem en skråma. Han hann inte kolla varghunden så länge, för han stack, men det såg inte ut som han hade ont någonstans i alla fall. Jag är så glad att inte jag var med, man blir ju så sjukt rädd. Totti brukar ju inte slåss, men det är inte så smart av den andra hunden att hota Tottis flock, speciellt inte när det är barn med. Totti skulle utan att blinka offra sitt liv för dem, vilket han tydligt visade nu. Underbara finaste älsklings-Tott!



Jag ska göra mig klar nu, ska snart dra till dansen :) Har redan tröttnat på luggen, orkar liksom inte fixa med den. Men men, ska försöka ett par dagar i alla fall så får jag se sen. Jag tog en bild igår morse kl 9, så jag ser lite trött ut, men det är man så tidigt på morgonen :)




Daans :)

Idag har dansats, fy sjutton vad kul! Benke från Bounce var på Uddans och dominerade, så himla skoj! Sedan har jag träffast massor av elever idag, om ni som INTE dansar är nyfikna så kom gärna ned på stortorgets invigning nästa söndag ;)

Nu ska jag och underbara, finaste Bella hem till Agneta (som också är helt underbar och fin!!) på grillning och lite vin. Perfekt lördagskväll... har lite bråttom faktiskt, borde ha börjat gått redan. Totti ska med så klart!

Vet ni!? Totti blev anfallen av väldigt varg-liknande hund i går, när han var i svampskogen med pappa! Usch, jätteläskigt, men allt gick bra. Skriver och berättar mer imorgon, nu är det dags att umgås med vänner :)

PUSS!



Benke! (bilden från google)



Agneta, here we come!

Har ju föresten klippt mig, kan bli en bild på det imorgon. Ingen större chock faktiskt ;)

Ny header

Tack goa Jennifer för min fiiina header!  Stor puss till dig!
http://bbodinan.blogg.se/





Häliga fredag

Idag ska jag till frisören, har en sådan härlig utväxt nu! Håret blir ju verkligen mörkare med åldern, skulle så gärna ha tillbaka hårfärgen jag hade när jag var liten. Alldeles ljust och luftigt :) I alla fall när jag var typ 2, innan dess hade jag hemskt hår. Det stod rätt upp, trots att det var över en decemeter långt och hade nån skum brunaktig ton. Mamma vattenkammade och vattenkommade, men så fort det torkade bara reste det sig igen.. hahaha... såg ut som någon hade skrämt mig :)

Jag lekte med tanken att jag skulle färga håret rött idag, men det blir inte så. Är alldeles för tråkig för något sådant, tänk om det inte blir bra!!

Sen är det dans för hela slanten ikväll, tokigt bara att jag inte hittar en av låtarna jag behöver. Vet bara att den heter "Alla kan dansa", så tipsa gärna mig o ni vet vem som sjunger :)

Ha en bra kväll!



Lilla Lisa hade alltid en dålig hårdag, haha

Dansskor!

Måste bara tipsa om de skönaste dansskorna ever! Jättebra dämpning och lätta som luft, jag bara flyger fram!

Reebok på Stadium, Just Nu 590 kr!


Film-mys!

Igår när det var så ruggit ute, är det ju perfekt med lite film och mys i soffan! Vi kollade på State Of Play, den var helt ok, ganska spännande :) Jag måste alltid gå ut från rummet när det blir för spännande, typ när någon jagas av en mördare eller något. Igår stod jag i hallen en stund, passade på att sortera alla klädnypor i färg. Frågade Andreas en gång i sekunden vad som hände, hehe....

Var ute med Totti igår fm när det började tok-regna, alltså det öste ned. Jag gömde mig under gran, men inte hjälpte det. Hittade 6 kantareller där under dock, så jag hade lite tidsfördriv :) Totti rusade runt med röv-släpp (ni vet när de kutar runt så snabbt så de tappar kontrollen över bakdelen), han ÄLSKAR dåligt väder! Han blir som en valp, hade till och med slagits lite med husse efter, har inte hänt på typ ett år!

Nu ska jag ned på stan och träffa bästa brorsan på lite lunch, ha det gött alla!


Fyy vad kallt!




Kvälls-mys!

släpp det gamla

Nu har jag börjat på det här inlägget 4 ggr, men suddat varje gång. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.... Jag är 28 år och då har man ju liksom skaffat en del vänner för livet, som jag har skrivit om i tidigare inlägg. Men vad konstigt det är när man trodde att man hade en sådan vän, men som man liksom "gör slut" med om ni förstår vad jag menar. Känns så konstigt, när någon man har stått väldigt nära, helt plötsligt är en person man inte ens vill hälsa på längre. Hur kan det bli så? Det är inte från ena dagen till den andra, som det kunde vara när man var yngre, utan det är en massa små-grejjer som dyker upp tills man helt plötsligt inser att den personen bara förstör för en själv, försöker få mig att må dåligt. Men det är verkligen skönt när man väl har har tagit steget...




Vilka skor?

Herregud vad jag har svettats idag! Det är ju verkligen sååå skönt! Kör bara en dagens nu :)


Dagens roligaste: BÅDA dansgrupperna idag!

Dagens onödiga: ärtsoppa på kvällen :/

Dagens "jag vill ha": nya dansskor!

Dagens mys: lunch med Sabina

Dagens shopping:
4 linnen från Gina

Dagens "jag är bra på": att sova länge på mornarna

Dagens predikan: Välj att ha människor i ditt liv du trivs med, välj bort dem som gör dig olycklig! (Mammas ord)


Skor:


Kostar endast 299 med stötdämpare, så bra pris.... men lite... tunn liksom.. ahhh


Jättebra stötdämpare, men kanske lite tunga?


Verkar stabila, nedsatt pris

Alla tre ovanstående är BRA pga att de är träningsskor och uppbygda med tanke på det. Skorna nedan har INTE  någon bra "dans-innersula"


SNYGGA!   :)



Skum bild, men haft sådana förr och sköna och passar till det mesta.


Vill gärna ha förslag, vad tycker ni? Eller vet ni nå andra snygga/bra skor? Vill inte dansa i converse, får ont i knäna då.

PUSS ;)








Vad gott

Vår alldeles första egna tomat är mogen :) Jag vill smaka, jag vill smaka, jag vill smaka..... men vågar inte, måste vänta på Andreas. Vad kul det är att odla grejjer! Nästa sommar ska jag prova med potatis :)

Fy sjutton vilket väder det är idag, usch och fy. Sitter och dricker en kaffe med vispgrädde (lyx) och tittar ut på regnet. Vet att jag och Totti lär ut snart, men det känns ok för jag har ett ROSA regnställ :) Knäppt va, men det känns verkligen mycket roligare att sätta på sig en glad färg som rosa än den vanliga mossgröna som regnställ brukar ha. Så ser ni någon rosa person som travar runt med en gigantisk (och sur) hund i regnet så är det JAG!

Sessan är så dryg, försöker stjäla osten varje gång hon tror jag inte ser. Ni kan inte ana hur snabb hon är. Vi har förlorat många biffar och kycklingfileér till henne i våra dar.

Nu ska jag dra på mig mitt rosa regnställ och dra, sedan glider jag ner på dansen och dansar lite disco med Sabina inför discogruppen ikväll. Efter det kommer mina härliga 30 +are, som jag har längtat!

Ha en bra dag alla!

Kram




tok-Lisa

Jag kan inte sova, utan låg och småskrattade för mig själv när jag tänkte tillbaka på en sån rolig händelse... kan berätta för er :)

2004 var jag & Andreas i Thailand tillsammans första gången, vi förlovade oss där. Vi hittade på en massa kul, bland annat snorklade vi mycket. Andreas är helt tokig i sådant. En dag var vi på Long Beach vid Phi Phi Islands, var på Andreas får snille-idén att vi ska simma ut till shark point, som ligger en bra bit ut i vattnet från stranden. Som ni kanske förstår av namnet så är det ett tillhål för hajar... klart jag hakade på! Det är ju bara en massa små-haj i alla fall, de stora är ju så djupt nere, de har ju alla sagt. (Pucko-Lisa!)

I alla fall, vi simmar och simmar och simmar. Jag tittar nedåt hela tiden, miljön börjar bli otäckt lik hajen-filmerna med klippor som kommer upp ur djupet. Jag börjar oroa mig för att det ska komma en galen haj uppsimmandes därifrån och tittar upp för att signalera till Andreas att jag vill vända. Men... det är inte Andreas som är framför mig, utan 2 GALET stora ljusgråa hajar! Paniken är total! Snabbare än någon simmare i världen drar jag en undevattensvändning och börjar sprattla som en vettvilling mot land. Brevid mig simmar hajarna (de är större än mig!), säkert nyfikna på vad det är för ny sorts båtpropeller i vattnet. Jag börjar närma mig land, hajarna är äntligen borta och med hjärtat i halsgropen sätter jag ned fötterna i sanden... det sprattlar till... för i helvete, jag har ställt mig på en ROCKA! Det är sant, jag hittar inte på! Hur stora är oddsen???

Andreas är tok-nöjd, han har sett både hajar och en rocka på en simtur. Jag linkar upp på stranden och berättar för några dykare om vad som hänt. De blir jätteoroliga och börjar leta upp bilder på rockor, för att jag ska peka ut vilken det var så vi kan se hur giftig den var. Giftig? Giftig!!! Jag känner hur foten sväller upp och bara dunkar. Jaha, tänker hypokondriker-Lisa, nu dör jag! Tar mig till sjukhuset, som övrigt bara hade en vägg, får prata med en läkare (som inte kan ha varit det, för han var typ 12 år och hade fotbolls-tröja), som i sin tur inte förstår engelska utan ger mig skumma orange/blåa tabletter som tydligen ska vara "good for me". Linkar därifrån, ringer pappa för att ge dödsbeskedet. Pappa, gamal sjöbuse som han är, svarar enkelt: Lisa, hade det varit en sting-rocka hade du dött på 2 minuter. Så det är lugnt."

Efter det svullnade foten ned och allt blev bra igen. Tog aldrig pillerna heller.... Andreas ville ta ett, men jag sa ifrån. När jag läser texten så inser jag att det skulle det verka rimligt om jag tagit ett innan jag började skriva, men så var inte fallet. Man är med om en del om man heter Lisa Brändström :)



Så här ser rev-hajarna ut, troligen typ ofarlig för människor. Svårt
att inse just "face to face"

Bilden är hämtad från goggle.

Nu har det börjat

Dansen är igång! Härligt härligt! Nu hoppas jag bara att kroppen orkar med, har faktiskt ganska ont i ryggen nu, men ska prova smörja in med nåt antinflammatoriskt eller liknade. Har ju inte styrketränat i veckan på grund av förkylningen, så kan ha med det att göra också. Känns jättekonstigt att bara jobba halvtid, att inte få alla mina goa grupper. Hade mina 15/16-åringar idag en gång, sedan ska Bella ha dem. Det är så himla goa tjejer, men förhoppningsvis är jag tillbaka heltid snart. Som tur är så är ju Bella helt fantastisk, så tjejerna kommer inte sakna mig ett dugg ;)

Jag är faktiskt riktigt trött nu, så ska ta och sova. Har ångest för jag tappade bort tel.numret till en tjej som jag skulle ringa upp angående anmälan... hoppas hon ringer igen! Imorgon ska jag ha en ny discogrupp - LÄNGTAR redan! Är det nå fel på mig, som tycker så mycket om mitt jobb så jag längtar tillbaka precis när jag kommit hem? Kanske måste skaffa mig ytterligare ett fritidsinresse :)

Natti natti!


DAGENS...

Dagens skrattanfall: Jag & Sabina försöker vara smidiga på disco-träning idag

Dagens kommentar: Sabina " Nej, jag gör illa mig om jag gör det här, eleverna får göra det själva! " hahaha

Dagens kommentar 2:
Lisa " Ja, absolut! Hur fan gör man?" hahahahaha

Dagens yr-Lisa: höll på att bli påkörd av en cykel... 2 ggr på ca 2 sekunder!

Dagens glädjeämne: hundarna!

Dagens Jag längtar efter: Andreas kyssar!

Dagens godaste: var helt klart kyckling-salladen med pinje-nötter

Dagens finaste: är min pappa! Han finns alltid där för mig!

Dagens "jag är bra på": att visa kärlek!

Dagens predikan:
Lita på att allt löser sig till det bästa, det är ofta tanken som styr!

Ha det lovely!


MEN är du nå snygg då?

Min ungdomskärlek... har liksom inte riktigt kommit över honom än :) Hehe, töntig jag känner mig... fast på riktigt: ÄR DU NÅ SNYGG DÅ?


det är så skönt

men musik! Ni vet när det känns i hela kroppen och man bara vill följa den med kroppen. Så är det för mig idag, lyssnar på musik och dansar då atomatiskt, eftersom jag är ganska skadad ;) Hahahaha

Alligator-Daisy är här idag, mammas söta cane corso och Tottis ena kärlek. Varför hon kallas för alligator-Daisy får ni lista ut själva :) Det är i alla fall mysigt att ha henne här, de är så söta tillsammans. Daisy leker galet vilt, det är full fart! Totti undrar förstås varför hon måste fara fram som en tornado över HONOM när de leker, men förlåter henne när han kommer på hur otroligt söt hon är! För det är hon verkligen.

Vet ni? Jag är verkligen så kär i min Totti! Ni som har hund förstår... jag tycker inte ens hans fisar luktar illa... hehhehehehe.... Men finns någon som alltid blir tok-glad varje gång jag kommer hem? Som alltid finns där med sin tillgivenhet, som skulle offra sitt liv utan att blinka för mig? Som aldrig säger emot, utan tycker allt jag säger är toppen? Man skulle ju tro att Andreas kanske skulle passa in på beskrivningen, men han har en alldeles för stark egen vilja :) Tur det! Nej. men Totti är verkligen en viktig individ i min familj, han är fantastisk! Så all kärlek till honom idag!

Idag har jag en ful-dag. Vet ni vad jag menar då? När man känner sig jäkligt ful helt enkelt! Det är inte något stor grej, jag har inte dåligt självförtroende eller nåt, utan har bara en dålig dag. Ville bara berätta det, för jag tror alla har det ibland. Imorgon har jag säkert en snygg-dag, har många sådana också  ;)

Kram alla!








RSS 2.0