Kävllen består av



Med Kusin Ida =)

Träningsvärk!

Ni vet hur det känns när man har grym träningsvärk. När man har lust att börja gråta bara man nuddar en muskel? Ta det gånger 10, jag är helt väck idag alltså.. haha... Men det känns ändå lite skönt på nå skumt sätt, jag känner att jag har gjort något. Den (träningsvärken alltså) ger mig rätten att bara hänga framför tv:n ikväll  ;)

Jag och Andreas var ute för att plocka kantaraller idag, men hittade bara 8 st så vi lämnade dem. Jag är skitgrining, ville så gärna ha brorsans goda kantarellstuvning i krosader som Andreas lärt sig göra!! Men men, jag är glad ändå för idag blir det en liten kräft-premiär för mig och darling. Jag fullkomligt älskar kräftor, kan lätt äta 2 kg själv utan problem. Nu har vi bara ½ kg, så Andreas får passa fingrarna!  hehehe

Jag och Hanna var på Heartbreak igår och drack Andreas goda drinkar, dansade lite med danspappor och beskylldes för att vara tanter! Hääärlig kväll!


Det är en bra dag idag!

Tjohooo, idag är det en bra dag!

Skjutsade Andreas till jobbet kl 6.30, sedan hundpromenad, frukost, styrketräning, sov-paus och en härlig dusch! Allt innan kl 11 =) Grymt, för att vara jag, igår vaknade jag liksom kl 11.30. hehehe

Träffade underbara Hanna på lunch idag, vi hängde på mitt favvo-hak Java. Hur god är inte salladerna där?? Jag älskar verkligen kyckling/feta sallad med pasta och vitlöksdressing. MUMS! Hanna hade som vanligt smittsam energi, så jag kände mig lätt om hjärtat när jag studsade upp på dansen sen.



Lite suddig bild på Hanski, men hon är ju ändå värd att vara med på bloggen  ;)

Kajsa och Frida skulle ha privatlektion i disco, de tävlar i under 9 år och har gått upp en klass till silver, så nu ska det kickas och grejjer. De var så galet snygga i nya dräkter och sommarbruna näsor  =) Ingen kan förstå hur mycket jag saknar dansen, nu är det bara några veckor kvar innan jag äntligen får börja jobba lite igen! Första tävlingen är 25 september och jag är redan taggad! Hur ska det då vara på själva tävlingen? hahaha



Bild på Frida & Kajsa från Disco-SM-10, då de tog silver!

Ha en bra kväll alla!

En dag som denna...


10 saker att göra vid dåligt väder:

  1. Blogga och läsa andras bloggar! Väldigt underhållande!
  2. Träna! Eftermiddagspass idag.
  3. Aktivera hunden! (Gömma godis till Totti, som han får leta upp  :))
  4. Titta på True Blood   (dreggel)  =)
  5. Städa. Behövs verkligen!
  6. Sitta med en polare och snacka som bara polare kan på ett mysigt fik.
  7. Ta ett varmt bad och läsa en bok
  8. Laga massor av mat
  9. Rensa garderoben
  10. Soooova  =)


Oj vad mycket jag fick att välja på! Vad ska Ni hitta på idag då??


Föresten..

Jag planterade 2 rader med morötter för några månader sedan. Det har kommit upp EN morot! Hur är det möjligt? Det lär ju nästan vara en konst i sig bara det!

Härliga ungar!

Hur underbart är det inte med barn? Jag har haft mina två yngsta syskonbarn idag, det har faktiskt varit gaaalet kul! Hängde i boulognens lekparker och byggde vattenkanaler i sanden på Engesberg-badet. Gick jäkligt bra måste jag säga, hade lite svårt att släppa allt lekande till barnen, så jag hade en egen spade jag kunde styra upp med. ;) Har dessutom sjungit Bä Bä Vita Lamm ca 200 gånger idag, eftersom Wilma sa "till" varje gång jag var klar. Föresten, vad sjunger man efter "jag har säcken full"? Jag tror det är nånting med helgrock åt far eller nå?? Mumlar alltid lite där, hör inte vad andra sjunger heller så antar att de mumlar också. Hehe... men om någon vet, så berätta gärna! Lurade dessutom barnen att ta en timmes sov-paus vid kl 16.00, vi låg på rad alla tre. Det var nog det bästa under dagen =). Lycka till mamma att få barnen att somna vid kl 19 hihihi

Har varit nere på stan en sväng nu på kvällen och känner mig väldigt gammal när jag tycker små-tjejerna har för korta kjolar/shorts. Skum känsla, när jag var 14 var det ju inne på med hotpants och jag tyckte alla äldre var as-nördiga när de sa att vi gick ut i trosorna. Så nu har man hamnat där själv... spännande.. haha. Nej, dags att sussa lite, hoppas ni känner er lika nöjda med dagen som jag gör!

Lite bilder på mosters små-pluttar!






Rabarber-tjuvar!

Jag och Andreas har planterat en rabarberplanta, som vi har skött om så fint. Den hade börjat tagit sig ordentligt, såg ut som små rabarber-bebisar ungefär. Idag, när jag ska kolla till dem efter helgen, möts jag av detta:



Inga rabarber kvar!!! Hur ledsen blir man inte då? Medan jag går runt och gnisslar tänder upptäcker jag att gräset är klippt, och kommer på att min snälla pappa sa att han hade gjort det i helgen...hmmm... Jag ringer upp den snälla pappan och undrar om han eventuellt råkat KLIPPA MINA RABARBER!!!! Han tvär-nekar, även fast han börjar låta lite osäker efter ett tag... han säger att han inte tänker säga något utan advokat, så jag antar att jag aldrig får någon rätsida på vad som har hänt  :)

För att muntra upp mig igen gick jag och Totti ned till vattnet. Bakom våra buskar på baksidan finns nämligen en liten damm som är kantad av vilda hallon. Underbar plats - balsam för själen. Känns nästan som mitt eget, det är bara vi som är där =)


Från vår baksida


Totti är lite hemlig bakom en buske



mmmmm, vad gott!

Snyggt Jennifer!

Jennifer Bodin har fixat min header, hur grym, är hon inte? Jättejättejätteduktig, Tack snälla du!

Jaha, nu drar jag igång här på blogg.se istället. Har varit i Malmö i helgen, jag och Andreas drog ned och hälsade på Niklas och Lina. Var verkligen super-skoj! Åkte över till Köpenhamn och kikade ena dagen, hängde i Malmö den andra. Jag hittade äntligen en klänning till Hannas bröllop, känns så bra. Har verkligen haft ångest, men det slipper jag nu. Rosa är den, verkligen snoffsig. Inget man kan ha bara ändå sedan, men jag gillar den. Lägger kanske upp en bild sen, har inte tagit någon än.

Imorse var jag uppe kl 6.30, skjutsade Andreas till jobbet och gick och styrketränade. Känns så himla gött!!! Jag älskar verkligen att träna, och eftersom jag måste göra det för att förhoppningsvis bli bättre så orkar jag palla mig dit på morgonen också. Vågade öka vikterna lite idag, tog 10 kilo i ben. Hahaha, vad konstigt det känns att skriva det som någonting att vara nöjd över, men jag är faktiskt det. Jag kan inte tänka på vad jag tog förrut, jag har börjat om från början nu! Jag tog 5 kilo förra veckan, så det går bättre! Recovery - here I come!

Lägger in en bild på mig och min underbara fantastiska mamma när vi åkte båt förra veckan.

Fina fina du!

RSS 2.0