Audition

Idag var det dags igen... audition till tävlingsgruppen. Alla var så söta när de kom, nervösa och peppade på samma gång! Jag och Sabina ska sitta med filmerna och anteckningarna imorgon, men vi kommer bli några fler nu. Sen får det bli stopp ett tag, men det kliar i fingrarna på mig när jag ser en duktig dansare :) Det var några som inte dök upp, som skulle komma och som jag hade sett fram emot att se, så det var jättesynd, men de som var där var jätteduktiga! Det svåra är takten, den måste finnas där, eller i alla fall att vi ser att de hör den även om de råkar göra fel ibland :) Men men, även om det är svårt att säga till elever att de inte kommer med, så kommer det fler chanser i framtiden!

Nu ska jag fika lite, jag älskar verkligen att göra det! Är inne i nån period då jag bara längtar till fika hela tiden, tror det beror på att det är så juligt och mysigt hemma :) Imorgon är städ på Uddans igen, och koreografering på högsta nivå med Sabinis! Ha det gött i det härliga vintervädret ♥

Titta, vad fina!



Några sakas dock, fast vissa av dem var i rummet :p

Estraden!

Nu har julavslutningen varit och jag har aldrig varit med om en sådan bra avslutning! Det är helt sant! Stämningen var topp, ALLA grupper dansade såå himla bra och det var bara såååå kul! Det är riktigt häftigt att se eleverna på dansgolvet, när alla verkligen ger järnet! Efter uppvisningen så åkte personalen till dansen, tog nya bilder, pratade en massa och drack gott bubbel! Sedan var det dags för Helt Enkelt och ännu mer babblel, mat och bubbel :) Tjejerna är så härliga och vi trivs verkligen tillsammans allihopa! Kärlek till er mina kollegor! Tack för den här terminen alla, vi ses igen i januari ♥♥♥


Jag och Sabina på street-SM


Danselever! Tack för alla fina ord, presenter, blommor med mera på avslutningen. Det värmer verkligen!!!

Street-SM 2010

En helt fantastisk dag!

Helt makalösa dansare!

16 medaljer!

SM-GULD till gruppen BUCK!

Glädjetårar...

All cred till Uddans talangfulla dansare, ni är bäst!




Svenska Mästare 2010


Min nya kärlek


Dagens


Dagens aktivitet:
alla listor inför SM är klara :)

Dagens mys:
hade en heldag med mina tjejer, shopping och lunch! Härligt!

Dagens besök:
av mamis!  <3

Dagens middag: åt jag med Andreas på bishop! Black & White, me like :)

Dagens snällaste:
pappa har haft Totti-tid :)

Dagens "aha": Nattis har lärt mig att använda spotify på Facebook. Nya möjligheter!

Dagens "oldie": Ja, det lär väl vara jag det. Varenda en verkar ha fattat det här med spotify på Facebook för typ 100 år sen :p

Dagens måste:
somna innan midnatt!

Dagens hmmmm: hur ska jag hinna det, kl är 23.45 :)

Dagens jäklar!:
jag har glömt kläder i tvättstugan!

Dagens ser fram emot:
ja, gissa? SM och avslutningen på Estraden så klart!

God Natt alla, lär rusa!



fy fy fy

Flera av mina små danselever är sjuka och det är SM på lördag! Krya på er mina små hjärtan!





Sådan husse sådan hund

Visst finns det vissa likheter?



mys i vårsolen



haha, precis samma min...



hahahaha

En riktig bitch!

Haha...vem då? Jo, nämligen Tottis mamma Nike :) Hittade en bild från när vi var och hälsade på dem för 4 år sedan. Nike är en jättego tik, men hon läxade upp Totti precis hela tiden, han fick knappt röra sig. Jag förstår varför, drygare unghund får man leta efter, men det speciella var att Totti faktiskt lyssnade på henne. Vi märkte att det verkligen var hans mamma, hihi :)

Söt bild va!



mamma, förlåt *puss på mungipan*

STOP!

Dagarna går alldeles för fort, terminen är slut om några dagar, jag hinner inte med! Jag ska se till att bara njuta i helgen, alla som vill se fantastisk dans är välkomna till Estraden i helgen! Har ni vägarna förbi Söderhamn på lördag så är det street-SM, välkomna!

UDDANS ÄR DOM BÄSTA VINNER FÖR DET MESTA ALLA ANDRA ÅKER UTOM VI! TITTA SEN PÅ PALLEN DÄR VI TAR MIDALJER UDDANS & CO ♥




Evelina, Hanna,  Josefine och Frida är taggade inför SM! Jag snodde bilden från Facebook, hoppas inte de blir sura nu ;)

Dagens

Dagens sjukling: är jag :(

Dagens helt fantastiska: ni kan inte tro hur duktiga dagens grupper var idag! Galet bra!

Dagens dryga:
är absolut att Totti tror att han är en valp igen. Han har studsat upp och ned hela dagen!

Dagens goda:
Pappas spagettisoppa :)

Dagens mys:
fika med Agge på Sahflor´s

Dagens jag håller tummarna för:
att jag är kärnfrisk till helgen!

Dagens härliga:
tisdags-tv! Hejja Desperate, CougarTown och programmet efter jag inte kommer ihåg :)

Dagens måste (alla läsare lär göra det):
påminn er själva om minst 5 komplimanger ni har fått, eller andra positiva saker om er själva! De flesta minns bara det negativa man får höra!

Neeeeeeeeeejj

Jag kom hem från dansen för ett par timmar sedan, Andreas hade lagat mat och vi satt och åt i soffan framför Biggest Loser (helt grymt, K-F gick ned 70 kilo! I´m verry impressed!) I alla fall, så började jag frysa där i soffan...mer och mer och mer... och gissa vad! Jag har fått feber! Buhuhuhuhu, inte NU! Sista veckan på dansen, SM på lördag, avslutning på söndag! Jaja, borde hinna bli frisk i alla fall, och förhoppningsvis så är jag piggare redan imorgon :) Jag går och lägger mig nu, så får ni hålla tummarna!

God natt!

Veckans dansare!

Då var det dags igen... näst sista för den här terminen :)

Den här veckans dansare är.... Nathalie Björklund! På träningen i fredags så rös jag när hon dansade, vilken härlig energi! Hon har precis kommit upp i guld, och med ett lite mer avancerat program så kommer hon att vara riktigt farlig i den klassen nästa termin :) Nathalie utvecklas under varje träningen, det är sååå kul att se!


Sista veckan

Nu är det sista veckan på dansen, sååå tråkigt! Sen är det måååånga veckor innan det är januari och dags för att köra igång igen. Men jag har en hel del privatlektioner inbokat, sedan en discotävling som jag får åka på för att stilla min abstinens :)

Träningen idag gick jättebra, grupperna var superduktiga! De såg ut att ha så kul när de dansade, och det älskar jag! Både Love the way you lie och deras egna program såg riktigt bra ut! Jag hoppas de kan dansa så på SM också, det skulle vara jättekul för dem! Det är ju alltid svårare då, i en av klasserna är det över 70 st! Crazy

Nu ska jag ta en bit pizza, vi har köpt från Texas Longhorn. Jag gillar egentligen inte pizza, men den här var faktiskt god! Parmaskinka, basilika och grillad tomat. Mums!

Morgon-gos



Det är så härligt att ha en sådan gosig hund. I morse kröp (eller ja, flög upp som ett jihu) Totti upp i sängen och la sig på min arm och höll om mig. Sem var det bara gos i en halvtimme :) Mattes knähund! Igår blev han avundsjuk på Sessan, våran minsta katt, som låg i pappas knä och sov. Han ville också ligga där, det är bara det att han inte riktigt får plats... hehehehe.... men man kan ju alltid försöka ;)


RSS 2.0