Utekväll med snyggaste brudarna

Herrejösses vilken bra kväll det var igår! Först härliga dansträningar, sedan stannade jag, Sabina och Bella kvar på Uddans och beställde upp mat och drack bubbel! Lovely! Vi dansade varenda barndans från förr, vad mycket bra material vi har! Det ska vi använda till nästa termin, Bang Bang blir vårens hetaste show ;) Vid halv ett slet vi oss från speglarna på dansen och drog oss ned till heartan. Vi dansade enda tills lamporna tändes och Andreas kom och hämtade oss, så alla fick skjuts hem - Lyx!

Buck, vår ena hiphop-grupp, tränade igår kväll. Jösses vad bra de har blivit - askul! Ska bli sååå roligt att se dem på SM, heja brudar!

Idag har jag och Andreas sovit länge, ätit brunch med tända ljus och vi sitter fortfarande i pyamas och myser! Härliga lördag! Imorgon är det dags för en 3-timmarsträning med söndagsgrupperna, ska bli nice!

Lite bilder från igår... jag betonar på lite, för vi hade ingen bra foto-kväll igår :) Vi hade lite svårt att få med alla, i alla fall när Sabina tog bilderna (hahahah) sen blev alla så konstiga ppå dem också... :) Jaja, ni ser ju i alla fall att vi hade kul ;)



Den enda bilden från soffan där alla ler och är med! hihihi



Puss på brunetten!



Hahaha... vart är Sabina?



Jaha, där var hon! Puss på er tjejer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0