VM!

Hej hopp alla!

Nu drar jag till VM i Tyskland, får se om jag hittar nån dator där, annars får ni ett låååångt inlägg när jag kommer hem på lörd/sönd nån gång. 7 st i landslaget är från Uddans, så håll alla tummar och tår ni kan!

Puss!


sjusovare?

Oki... vaknade i morse av att mobilen ringde, kändes som om klockan var typ 6 på morgonen. Andreas kom hem kl 05.00 från jobbet, så han behövde sova. Jag viskade åt honom att somna om och kollade på mobilen. Den var ett, alltså som i kl 13 på eftermiddagen!!! Hur trött får man va? Jag tror den där tävlingen tog musten ur mig, helt sjukt! När jag  berättade det för mina danselever säger de: - vad skönt! Jag låg till kl 2 idag... hahaha.... det gjorde jag också när jag var yngre, men känns inte ok längre, Jag kanske håller på att bli vuxen ;)


Västerås!

Nu är jag kommit hem från Västerås och deras regionstävling i disco/street! UDDANS TOG MEDALJREKORD - 40 MEDALJER! Helt galet fantastiskt!!! Det är verkligen inte bara medaljerna jag räknar, utan alla dansare var så himla duktiga och gav verkligen järnet! Jag blir sååå stolt :) Är så trött nu, så det känns nästan som jag ska svimma. Mååååste sooova... har inga bilder än, men lånar en från nätet :)

Frida Söderman tog hem det mesta: brons i street par (med Kajsa) och i singel, silver i disco par med Kajsa och guld i disco singel. Dessutom var hon en del av Vicktorios, som vann i grupp i disco - 11 år! Det var flera med henne som gjorde en bra tävling, men det var den här bilden jag hittade :) Frida i sin discodräkt!


Taggat!

Det ska bli sååå kul med tävlingen i morgon, dansarna var skitbra på träningen idag, ska bli så kul att se dem i action imorgon! Vi ska kicka ass i Västerås!!!! Nu lär jag gå och förbereda, skriver efter tävlingen imorgon. Håll Tummarna!

Bäst på plan är vi
Uddans & Co
Go Uddans Go Uddans Go Go Uddans!

Uddans är de bästa, vinner för det mästa
alla andra åker, utom vi!
Titta sen på pallen, där tar vi medaljen
Uddans & Co

ojojoj

Har råkat handlat för mycket kläder.. jobbigt läge... :) Tar lite bilder sedan, men var tvungen att köpa lite nytt. Det går alldeles för länge mellan gångerna för mig, orkar aldrig prova kläder. Konstigt nog sitter de inte på samma sätt som förrut... hmmm, skumt!

Är det bara jag, som på riktigt få dåligt samvete på grund av att jag äter bananer när jag ser den söta apan i  reklamen... snyft....







Gårdagens!

Kan man väl lika gärna köra :)


Gårdagens myspys:
promenad och spårning med Totti, Rebecka och Katla!

Gårdagens bläää: hamnade ute i sankmarken när jag la spår... plask plask!

Gårdgens roliga: jag & Andreas på hockey!

Gårdagens konstiga: Vi missade andra perioden... trots att vi var DÄR! hahaha

Gårdagens tvärsäkra: Vi ska absolut INTE gå till Heartbreak!!!!

Gårdagens romantiska:
tryckare till sista låten... på Heartbreak... hmmmmm



Dagens "jag har gjort hittills": ja, vaknat typ :)

Dagens "tjohooo vad kul": tävling imorgon, som jag har längtat!

Dagens tråkiga 1: blev ingen kisse för Sarah

Dagens tråkiga 2:
flera elever börjar bli sjuka...  :(

Dagens motto:
Skratt förlänger livet! Härligt!






Sminkning

Nu är det snart dags för tävling och jag tänkte att jag kunde lägga ut en bild på goa Nathalie, som jag sminkade på disco-SM. Som inspiration bara... För er som inte får ha glitter än, går det lika bra att sminka med enbart färg. Kolla så att ni har en RIKTIGT vit ögonskugga runt färgen, så det blir kontrast.

Lycka till!

Föresten, rensade mina sminkväskor idag, hittade 27 ögonskuggor från Make Up Store - skitsnygga! Måste börja användas mer!


Grattis!

Min finaste och bästa pappa fyller år idag!!! Grattis grattis och TACK för att du alltid finns där för mig! Älskar dig!








Störtskön!

På demonstration mot Sverigedemokraterna så dyker en kille upp med det här plakatet! Vilken störtskön snubbe!


Stolt!

Jag är så stolt över alla mina danselever den här veckan. På senaste tiden har det hänt något... jag kan inte riktigt förklara, men de tränar liksom PÅ RIKTIGT när de tränar, stegar inte bara utan använder sig av sin energi och tar ut stegen... jag blir så glad! Ni är bäst!

Har absolut inte bilder på alla, tog några från FB-sidan bara :)








Smink-tips

Tyckte det här var riktigt bra tips på den här sajten!

Ciao!

http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

Inte så snällt

Totti hoppar upp på "sin" plats i soffan, där Simba redan ligger. Tittar lite gulligt på honom, pussar Simba i örat en gång och lägger sig sedan PÅ honom! Jag drar fram den stackars katten, som självklart bara spinner. Jag tog ett par bilder när jag har dragit fram honom i alla fall en liten bit... hhihihihi - KNÄPPSKALLAR!



Lägger mig på brorsan och gosar



Hallå, lever du?



Åhh vad mysig med en 55-kilos hund som ligger på mig *spinn spinn*



Man kan ju inte alltid visa sig från sin bästa sida :)


En liten trötter

Idag har jag faktiskt varit lite trött och har ont i halsen nu på kvällen... hmmm, vill INTE bli sjuk! Jag som har sagt åt mina danselever att de måste vila när de känner sig trötta, så nu ska jag lyssna på mitt eget råd! Ska slappa på dagen imorgon :)

Min dag har innehållit detta:

Dagens låt:
Miracle med... hmmm, vilka är det nu då?? Ja, en discolåt jag hade på discogruppen i alla fall :)

Dagens glädje: Discogruppens energi idag - YES!

Dagens jäkla skit!! : SD i riksdagen... *kräks*

Dagens otur: Slog nästan av ena tån! Fick en byrå på den!

Dagens klantarsel: Jag som välte en byrå på tån :)

Dagens mys:
morgonpromenad i solen med Andreas & Totti

Dagens pyssel: Fixat med alla listor inför tävlingen på lördag :) :)

Dagens "jag är trött på": dom här svarta prickarna som glider förbi i ögat då och då - FÖRSVINN!

Dagens MUMS:
Gulaschsoppa!

Dagens Jaaaaaa:
Totti har typ fattat en av övningarna på kursen nu!

Dagens oro:
Tonåringar med lågt självförtroende... blir såå ledsen.

Dagens "just ja":
Andas med magen

Dagens motto: Du kan det du vill! PUNKT!


Avslutar med några suddiga bilder på Totti med kompisen Katla. Han ser så liten ut brevid henne, hehehe. Vi hade an supermysig prommis i Boulognen här om dagen.






Neeej!!!!

Vill börja gråta av besvikelse... hur är det möjligt? Varför Sverige, varför? Rasister i riksdagen... jag är i chocktillstånd!

Herrregud, vad kul!

Igår kom Bellis över, vi åt popcorn och kollade på tv. Sen ringde mamma.... "Linda sa att du skulle följa med ut och dansa!"

Jag-  Nej mamma, jag har ont i ryggen, ska inte dansa!

Mamma -  Men Linda SA att du skulle följa! Tänk om vi 3 kunde göra nåt!

Jag hade inte hjärta att säga nej till finaste mammis, utan tyckte det kunde vara kul. Jag och storastyster dansar inte riktigt samma sak, men nu följde jag med henne. På PARDANS! Jag var noga att berätta att jag var tvungen att ta det lugnt på grund av ryggen, men vem kunde ana att Linda var så awesome på att dansa? Alla ville dansa med henne, till och med orkstern, MEDANS de sjöng! :)

Jag dansade med en, Bengt 62 år. Hur kul var det? Ni kan inte tro det, det var as-kul! Han var jätteduktig! Jag snurrade runt runt och hängde på rätt bra tycker jag, dansade dock bara två låtar men SKOJ var det :)

Tog några få, men fiiina bilder på systrarna och mammsen!









RSS 2.0