En härlig dag!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Imorse hade vi besök av Marie från BVC Hälsocentralen City. Vi pratade amning och en massa annat viktigt och vi kom tillsammans fram till att vi kan ge Liam napp ibland. Han har ett stort sug-behov och det har varit riktigt jobbigt att vara en "levande napp" för honom de senaste två dygnen. Så idag infördes det och det funkade jättebra! Han har haft nappen 2 ggr, kortare stunder och Liam var sååå nöjd. Underbart! Lill-killen hade dock inte gått upp jättemycket i vikt, så det blir en ny vägning på fredag.

Vi har dessutom varit ned på stan en sväng idag. Jag är verkligen inget fan av att springa i affärer med en nyfödd, men vi skulle köpa en ny skötväska och då ville vi båda vara med. Det vart en snabb visit på Stadium och in och bara vända på Intersport innan jag nästan fick panik och ville hem. Tänk om han blir förkyld av någon. Så Andreas köpte väskan på Stadium, sen spritade vi båda händerna noga innan vi plockade upp grabben ur vagnen. Kanske lite fjantiga, men so what? Vi väntar nog ett tag innan Liam får gå i affärer ;)

Föresten så köpte vi en grön väska som matchar vagnen snyggt, riktigt rymlig och bra!



Kommentarer
Postat av: Emma Ryyti

Galet snygg väska!!! Och du, ni är inte ett dugg fjantiga, det säkra före det osäkra, han skulle ju ha myst i din mage fortfarande.

Jag har släppt på de hårdaste snarorna först nu, lite väl kanske, men man får anpassa efter de små :-)

2011-08-24 @ 23:11:40
URL: http://emmaryyti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0