GRATTIS!

Mamma fyller 61 år idag, grattis till dig och TACK för att du finns! Du är en helt fantastisk människa och jag älskar dig massor! ♥♥♥
Kajsa fyller 9 år idag, fasters lilla gobit! Hoppas du kryar på dig min lilla dans-loppa, så träffas vi och grattar dig snart! PUSS PUSS PUSS! ♥♥♥


mina fina

Mattes ♥

Simba, familjens mest avslappnade :)Sessan, bestämmer över alla djuren och faktiskt över husse också ;)Totti, familjens underhållare och kärleksgos!Daisy, Tottis "syster" som absolut ville sova på Totti när hon var här och hälsade på. Tungt tyckte Totti och hoppade ned :)

blödig

Känner mig nästan lite töntig av att jag sitter med tårar i ögonen för att det är så fint när en panda ammar sin unge på svt2. Hahaha, men det var verkligen fantastiskt att se! Så att ni vet :)


Lördag

En härlig lördag som bestått av:

  • Andreas-mys
  • Ett fint Ebba-dop
  • Besök hos svärföräldrar
  • Melodifestivalen och ostkrokar med pappsen
  • En dregglig corso i soffan
Hur mycket bättre kan det bli? :)

Coolt!

Skrolla ned till den 23/2 på Figges blogg :)

Idag

kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ Idag kommer Andreas hem! ♥ :)Dag 15 - Mina drömmar

Mina drömmar, alltså det jag vill med mitt liv, är nog att jag ska känna mig nöjd med det jag har och alltid har nya mål att sträva efter. Jag skulle vilja flytta till hus sen, gärna i Hemlingby, men just nu trivs jag toppenbra där jag bor i vårat radhus :) Jag vill vara pigg och hålla mig i trim, skratta mycket och ofta och DANSA!

Jag ser mig och Andreas tillsammans livet ut, och hoppas verkligen att det blir så! Jag vill åka mer utomlands, det skulle vara as-skönt att vinna pengar så att man har råd att göra det man vill, utan att vara alldeles för rik. Då tror jag att jag skulle tycka livet blev tråkigt :)

Oj, vad luddigt det här blev. Jag vill må bra och ha kul helt enkelt!


Bilden hittad på google

Figge & Oksana

Idag är jag ännu surare över att jag är sjuk, eftersom Figge och Oksana från Let´s Dance är uppe på Uddans och tränar. Jag vill dit!!! Men jag får ju inte smitta dem tills på fredag, så det är bäst att jag håller mig hemma :( Yeya kommer ikväll till dansen, så jag antar att jag inte ska dit heller.... men ha så kul ni som får dansa med henne, hon är fantastisk!!!

Jag är feberfri nu i alla fall, så jag är nog snart frisk. Längtar! Fast jag låter fortfarande som en karl när jag pratar, hahaha. Nu ska jag plocka upp mina nytvättade kläder från förra veckan, om jag orkar. Men det kan ju vara bra att plocka upp tvätten innan man har tvättstugan igen, eller hur ;)Vet ni föresten att Oksana är tillsammans med en annan dansare i Let´s Dance? Han börjar på J.... :)

Dag 14 - Vem jag helst skulle vilja byta utséende med

Ja, det var inte det lättaste... jag vill nog vara jag, fast det finns så mycket snygga människor där ute! Alla har ju något man vill ändra på med sig själv, så kanske att få tillbaka lite förlorade muskler skulle vara det bästa just nu... ja, det vill jag! Men jag vill inte byta utseende med någon... i så fall bara för en dag, för att se hur det skulle kännas att vara så där galet modell-snygg. Typ Megan Fox :)


Sjuk

Idag är jag sjuk, så jag flyttar in i One Piece och ställer in den här dagen...


Dagens

Dagens humör: glatt och känner att jag väljer glädje!

Dagens tjohoo: jag bara ser hur min dansgrupper utvecklas från gång till gång, så himla coolt!

Dagens "det svider": på mina läppar! Smörjer och smörjer, men det blir inte bra!

Dagens lunch
: med Agge-bagg! Alltid lika trevligt! Vi kom fram till att vi vill skratta mer, så bara att sätta igång!

Dagens I miss you: Andreas! Vi ses på fredag ♥

Dagens middag: Pappas gryta, me like!

Dagens to do: inte så mycket förutom att sussa

natti natti!hahahaha, vad kul vi hade!

Spårlöst

I love it!

Dag 13 - Den frisyr jag trivs bäst i

Jag hoppar över dagen med mitt innehåll i handväskan, eftersom jag sällan har någon, och tar dag 13 i stället.

Jag har ingen aning vilken frisyr jag passar bäst i, jag varierar mest mellan rakt, lockigt med liten fläta eller fläta på sidan. Jag trivs bäst med att just få variera mig lite, ni får några smakprov här :)


Tävling i Sundvall!

Hej!

Jag har inte riktigt hunnit med mig själv, det har varit så mycket med tävlingen, men nu kommer i alla fall lite bilder :) Vi tog 36 pokaler, en massa finalplatser och det var väldigt mycket bra dansande!!! Extra kul var det att det var så många nybörjare som var med, vad duktiga de var! SUPERSKOJ!
Nedan, alla på prispallarna från Uddans :) Det var lika i street grupp, men har inga bilder från det :(


pizza

Jag som egentligen inte gillar pizza, men helt plötsligt gör jag det nu! På Isaks Corner kan man göra sin egen pizza på nätet, sedan beställa för hemkörning... mmmmm, den kommer om en halvtimme!

Min pizza:

Tomatsalsa och ost som vanligt
Kronärtskocka
Salami
Fetaost
Ruccolasallad
Oliver


RSS 2.0