Idag är en dag fylld av vänskap!

Japp, så stod det idag på mitt morgonkort! Sen hade jag supermysig lunch med Agge-bagg, härligt härligt!! Blev inge bad igår, så det lär bli nu i stället, innan jag ska gråta till sprlöst. I love it

Kort inlägg, längtar till badet och en sudokko så det får vara så nu.

Ha de´

yes

ska smältas i micron!


Ja, jag rimmar på

Dans dans dans all day long, jättekul att få träffa alla små och stora pluttar. Det var länge sedan jag hade 4-åringar nu, så det känns så skoj att ha 3 barngrupper på rad. Frida och jag har dem ihop, och hon har blivit sååå duktig, hon kommer bli en riktigt bra danslärare! Vi har en sån fin barndans -  en ballerinadans - funderar på att låta mina stora tjejer få göra den för skoj någongång ;)

Jag är så gaaalet sugen på smågodis, jag råkade dreggla när jag bad Andreas gå till Statoil och handla. Visst får man väl köra med sin man ibland? Det tycker jag i alla fall, det är ju en av de viktigaste bitarna i ett förhållande ;) Elva år har vi snart varit ihop, hur galet är inte det? Jag kommer ihåg när vi träffades, 17 bast och så oskuldsfulla (eller not, haha) Efter lite upp och ned så fann vi varandra i alla fall, vi hittade rätt tidigt i livet! Så alla ni som får höra att det inte kommer hålla med er partner, på grund av att ni träffades så unga, titta på oss! Kärleken övervinner allt!

Nej, nu ska jag puscha på Andreas, macken stänger om 20 minuter! Ska han släpa med en löp-tokig Totti också (som för övrigt ligger under en fotölj och gnäller just nu) så lär han rappa på! Ja, jag måste ju berätta... vet ni att jag har sovmorgon alla dagar, förutom när det är tävlingar... ännu ett plus i mitt lyxiga jobb... hehe, vad griniga ni blir nu ;)

Jag delar med mig lite positivism, skriv upp det och läs imorgon:

Dagens morgonkort: Idag kommer alla dina talanger till glädje!

Love Lisa!



Söta Frida, jag lånade bilden från facebook

Du

Kramar som värmer
Älskar dig som du är
Resan med dig är den bästa
Längtan efter dig, fast du bara jobbar natt ;)
En person som känner mig bättre än jag själv
Kyssar som pirrar i magen




today

Sitter här ensam i soffan och bara andas, det kan vara så skönt ibland! Måste dock ut med Tottisen nu, han har ont i magen :( Kajsaplutt åkte precis hem, hur söt är inte hon? Vi har varit på dansen idag, ätit på stan, fikat och till slut filat på ett discoprogram. Hon är verkligen jätteduktig och SÅ fin i sin nya dräkt!

Ikväll blir det planering och lite städning. Har ingen aning om vad jag ska käka heller, så då kommer jag bli hungrig och grinig snart ;) Det är bara 2 veckor tills första tävlingen, enbart disco silver, så vi blir inte så många, men KUL!

Och ja.. jag ska absolut bada idag! Det känns helt rätt, längtar redan!

Nu - prommis!





trötta tjejer i soffan

Gästblogg - miniKajsa :)

Hej alla läsare!

Jag heter Kajsa, jag bor i Karlholm och jag skriver idag i min fasters blogg. Idag har jag tränat dans på Uddans, äntligen började det! Dansen som vi fick lära oss var svår men jätterolig! Sen var vi på Sibylla och köpte mat. Nu ska jag sova här i natt, titta på Lets dance och äta geleråttor och dumlegodis.

Hej då och God natt :)


Mmmmmmm.....

Hur gott är inte det här då!



Ozzy was here

Totti fick apan från mina kusiner som pytteliten valp, den enda leksaken som höll... tills Ozzy hälsade på.... sorgen är brutal, husse har lovat att sy....





Totti gråter i smyg...

Foto: Kristoffer Seydlitz

Me!

Jag - just nu:

Låtsas lyssna på när A skryter om sin dator
Iskalla fossingar
Ska hämta ännu en taco ;)
Asnöjd med mitt liv just nu!






Datanörd?

Andreas kollar datorn, I-phonen och Criminal minds samtidigt.... beroende av teknik, någon? ;)


Tacos!

Åhh vad gott det är med tacos ibland, och idag är en sådan dag! Jag väntar på att A ska komma hem från träningen, men det tar lite tid. Han skulle visst handla nåt på vägen :)

Idag har jag träffat Rebecka och Katla, vi och Totti gick en prommis i boulognen i solen. Totti var tyvärr rätt dryg, så det var lite konstig stämning mellan oss :) Löp-tider igen, när är det inte det?

Imorgon ska jag, Sabina och förhoppningsvis Agneta hem till Bella och käka lunch, det längtar jag verkligen till! Det är såå härligt att få umgås med dessa underbara brudar!

Nej, dags att tugga i sig en till taco... mmmmmm




Ida!

Detta inlägg tilldelas dig! Min trognaste läsare kusin Ida, KOM HEM FÖR F-N! ♥♥♥

Skönt att skratta med dig, ta det lugnt med körandet gumman så att du inte bumpar in i nå´t ;) heheheh...







Ida på scenen, som vanligt. Hon hamnar alltid där, fast hon egentligen inte kan nåt...
hahahaha... bara det är ju en talang! Puss kuss!

Hej hopp!

Nu var det ett tag sen jag var här. Dansen är i gång igen och det känns kul att få träffa alla, längtat så! Idag har jag haft 4 klasser för första gången på länge och ryggen är helt död lär jag säga... jag ska försöka ta det lugnare i 30 + grupperna nästa vecka, det är alltid de som sliter mest eftersom det är där jag dansar mest. De båda grupperna är superkul, 18.15-gruppen levererade på ännu en ny nivå idag, vart ska de sluta? (VM var det väl? ;) )Discogruppen hade en jättelyckad lektion idag, trots att de inte fick någon koreografi... duktiga dansare behöver inte en massa steg för att utvecklas, det är tydligt det! 4 till som kan lägga in dubbla spitthopp i programmen, yes! Jag hade dessutom sötaste barngruppen idag, de dansade hiphop så att det rykte ur öronen på dem. Go-bitar!

Nej, nu ska jag lägga mig på spikmattan, är så besviken på ryggen så jag lär ta ett snack med den! Haha, jag ser alltid vad jag säger som bilder i huvudet och fick upp ett jätteroligt senario nu hur mitt snack med ryggen skulle se ut. Övertrött - någon?

Kram & Peace everyone!

Blogg-paus

Hej!

Tar min första bloggpaus, är så mycket att göra innan terminstart så att jag prioriterar bort bloggen just nu!

Puss!

Dagens

Dagens utmaning: att ta mig upp i tid... gick inget bra :/

Dagens godaste: popcorn med cheddar mums

Dagens bästa: jag fick umgås med brorsan och hans familj, me like!

Dagens känsla: trött, alldeles för trött... men positiv:)

Dagens discoprinsessa: lilla Alva! Hon var jätteduktig på lektionen idag!

Dagens glädje: Jag fick träffa Sabina igen! :)

Dagens förvirring: jag och Sabina försökte planera tävlingsgruppernas träningar!

Dagens snällaste: pappa! <3

Dagens bokning: Sälen - here we come!

Dagens motto: Gå och lägg dig! hahahaha



systerdotter Kajsa



Alva i action

RSS 2.0