Mag-update och dop!

Ja, det har ju blivit en hel del skriverier om lilla Liams mage och nu är det dags igen. Jag ska åter igen bli mjölkfri och nu ska det vara ett halvår. Eller så länge jag ammar i alla fall... det var inte en klockren bedömning på att Liam är allergisk mot ko-mjölk, det är så svårt att avgöra när han är så liten och symtomen är så luddiga. Men men, lika bra att köra mjölkfritt, så provar vi igen om 6 månader! Så nu är det dags för althera igen, vilket betyder grönt Liam-bajs och fler spyor ;) Härliga tider!

Sen har jag en fråga till er läsare! Jag och maken börjar lite smått planera dop (eller namngivning, vi har inte bestämt oss riktigt än) och har fastnat lite på gästlistan. Vi vill inte bjuda för många, men samtidigt vill vi ha med alla dem som är nära oss... det är här det blir lurigt... vilka är det? Jag ser det så här: Det är Liams dop och vi bjuder dem som har visat intresse i Liam. Jag har vänner och släktingar som inte ens har hört av sig och vill träffa Liam, så då känns det ju konstigt att bjuda dem. Andreas håller med, men det känns ändå skumt när det är dags för inbjudningarna. Vad tycker ni? Jag skulle verkligen vilja att ni skrev en kommentar i frågan, det är helt ok att vara anonym. Jag ser verkligen fram emot Liams dop, det ska bli så mysigt att ha en dag helt inriktad på honom :) Han ligger här brevid oss och sover så sött nu, fast klockan är över åtta och hans skrikperiod har börjat. Jag tror jag ska passa på att gosa lite med Totti, nu när jag har tid.

Ha en bra kväll alla läsare och tack för att ni kikar in på bloggen ♥

Kommentarer
Postat av: Erica

Vi hade bara släkten, men vi är ganska nära våra släktingar, speciellt jag. Jag har två mostrar och en morbror och sex kusiner som är nästan som mina syskon. Två farbröder bjöd jag inte, men dom bor så långt här ifrån och vi träffas knappt aldrig. Kompisar hade varit kul, men i vårt fall så blev släktingarna strax över 30 st och skulle vi börjat bjuda kompisar hade vi fått lägga på kanske 10-20 till, svårt att veta ibland var kompisgränsen går i sånna fall. Gör som ni känner blir bäst, är det folk som ändå inte brytt sig så borde dom väl knappast ta illa upp. Då slipper dom ju köpa present och grejjer, det är väl tacksamt? ;)

2011-10-26 @ 05:17:43
URL: http://ericalirsjo.blogspot.com
Postat av: Sarah

Vi känner precis lika som er...vill gärna veta hur ni gör.

har vänner som inte visat nå intresse alls. sådan som vi bjöd på bröllop o inte hört av sig nu när vi flyttat hem från norge o fått barm. visst blir vi besvikna..hmm håller med lisa det e klurigt...

2011-10-26 @ 12:12:11
Postat av: Linda

Ja du Lisa det är knepigt sånt där med vilka man ska bjuda. Till Claras dop bjöd vi alla våra släktingar, fastrar, farbröder, mostrar, morbröder och kusiner. I min släkt träffas vi ofta så det var givet. F's släkt träffas knappt men ofta är d på liknande tillställningar som de ses så då tog vi alla dom också. Sen bjöd vi de vänner som vi umgicks med då. Kunde inte bjuda alla. Listan slutade på närmare 80 pers men i slutäbdanvar det ca 65-70 som kom. Den här gången med Anton har vi gjort likadant fast fler vänner då vi också ska gifta oss, d är 91 st som har tackat ja.



Jag tycker ni ska göra så som känns bäst för er. Hoppas att d ordnar sig m Liams mage nu!

2011-10-26 @ 16:25:47
URL: http://Villaskrolycka.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag tycker att de som visat intresse för Liam är värdiga gäster till dopet. Så kommer nog jag att tänka när/om vi döper vår Dylan :)



Sen har jag en fråga också. Du skrev i ett tidigare inlägg att det fanns mjölkfritt godis, vilket godis menar du då? :)

Jag äter mjölkfri kost just nu för att se om Dylan är överkänslig mot det och jag är så sötsugen så det finns inte!

2011-10-27 @ 20:01:30
URL: http://familjenjarnkrok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0