God natt

God natt på er där ute! Nu ska jag försöka sova, Liam har varit orolig med hosta och snuva. Hoppas ni har det riktigt bra! Sov sött!


Många känslor

Mycket hinner man med under en majs-paus :)
 
Förvirrad... vaddå, majs nu?
 
  

Glädje! Majs är ju fantastisk gott!   
                                                                                                          

Dyrkan! Vilken härlig mamma som kan leverara detta godis!



Gapa stort!



Bus! Jag kan ju spotta ut dem också!!



Gullig!!



Lågmäld... vaddå vatten, majsen då?



Ledsen! De kan väl inte vara slut!!



Gäääsp! Trött-mössa!



Haha, nej skojar bara! *spelar pigg så ska slippa sova*



Sussar sött, det gick visst inte att lura någon.




Älskade unge!!! ♥♥♥
 
 
 
 
 

Hängig kille

Idag är det jobbigt att vara Liam. 3 tänder håller på att tränga igenom samtidigt och han har 39 graders feber. Lill-gullet! Konstigt nog röjs det på ändå, lite gnälligare bara.

Jag och maken skulle på fest ikväll, liams morfar är här. Förhoppningsvis blir inte lillen sämre så att vi kan åka sväng.

Nu är det dags att hjälpa grabben att komma till ro. Glad helg på er!


Natti

Nattflätan klar, sminket av, god natt alla fina!


1 år!

Ja, det är sant! Liam har blivit ett år nu! Han är verkligen det underbaraste som finns, så fantastisk och fin! Han går ganska bra nu, förstår mycket av det man säger och försöker härma ord. Han gosar ibland när man ber snällt, men oftast är det djuren som får de riktiga kramarna. Två små tänder har Liam nu och massor av blont lockigt hår. Och allt går så fort...

Det känns på riktigt som om han kom för 2 månader sedan. Han var så liiiten, som minst vägde han endast 2,5 kg. Nu är Liam en riktig dunderklump, det finns att ta av om man säger så... Gull-grisen!

Som ni märker sp bloggar jag inte så mycket, dansen drar igång nu och resten av tiden försöker jag inte spendera vid datorn. Men vi har det bara bra, jag njuter av min lilla familj och glädjen i dansen sprudlar också. Jag sover dåligt, även fast Liam sover lite bättre, så jag är rätt trött på dagarna. Hoppas ni har det bra och sprider positiv energi omkring er, det kan det aldrig bli för mycket av. Nu ska jag försöka somna, det är hög tid.

God natt från Gävle!


RSS 2.0