Sittvagn :)

Japp, då har vi introducerat sittvagnen. Liam gillar det så där, han grät lite av missnöje så jag vet inte hur jag ska göra. Men söt i vagnen är han i alla fall :)


Hej igen

Kikar in och säger hej och meddelar att vi fortfarande lever ;) Vi hade namngivning för Liam och 30-årsfest för mig igår, så jag har inte hunnit blogga på ett tag. Nu är jag riktigt trött också, så jag skriver lite imorgon i stället. Gårdagen var underbar, tack alla som bidrog!!! ♥♥♥

Glad alla hjärtans dag!

Vi firar med lite morgongos här hemma <3


Kl 5 på morgonen!

Togs den här bilden! Då får man vara lite knäpp ;)

OBS Skrevs i lördags, blogg.se har krånglat!


God natt

Sminket borttvättat och klockan på ringning. Nu ropar sängen! Natti natti!


30 bast!

Jaha, då har man fyllt 30 år! Dagen har varit lugn och spenderats med nära och kära, fest smäller vi till med nästa lördag! Imorgon är det tävling i Hallstahammar och då vill jag vara pigg.

Det jag har tänkt på hela dagen är hur lycklig jag är med min lilla familj, jag får så mycket glädje och kärlek varje dag. Det är faktiskt ganska underbart att vara jag, även om det finns några gropar i min tillvaro. Sådana finns det ju alltid, men som jag och Andreas säger:

Kärleken övervinner allt!


Blondie

Tack uddas-crew för presenten! Tänk att inte behöva betala hos frissan, vilken överraskning!


Just nu


Mmmmmm

Liam tycker att det är såååå gott med majs/potatis. Vi fick några burkar barnmat av Andreas mamma, och det slank ned det också. Här hemma hälsar magsjukan på, så vi gör inte så många knop. Hoppas inte Liam blir sjuk bara! Det är så konstigt, varje gång jag ska bjuda hem mina kompis-mammor så blir någon i hushållet magsjuk. Tråkigt, men bättre lycka nästa gång!

Lillgrabben njuter av maten!


Glömde en bild ;)


Tjoho!!!

Party party


Lördag

Och jag myser på och är typ kär i Loreen! Hur bäst kan man vara? Nu vin och party med kusin Ida, Liam sover hos mormor och har ätit gröt för första gången! Jag grät en mindre flod när jag lämnade honom, men nu är jag taggad! Bjuder på en bild på oss snart, här kommer en på mitt hjärta från imorse!

 


Gott!

Liam fick prova banan idag och han gillade det verkligen :)

 


RSS 2.0