Full rulle!

Idag har det varit full fart! Föräldrargrupp, dans, mat, natta bebis, bygga garderob och planera namngivning + 30-årsfest. Ungefär hundra saker snurrar i mitt huvud just nu. Och en sak skulle jag vilja fråga er om. Vad har man för kläder till en liten pojke på en namngivning? Har ni några förslag? Jag är fortfarande trött då bebis vaknar varannan timme, men vi ska kolla om han behöver öka styrkan på sin medicin för refluxen. Kanske är det som stör?

Jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig nu, jag kan ju prova somna i alla fall. Vem vet, kanske är det ikväll det vänder? Man kan ju hoppas, eller hur! Jag fick föresten hem lite recept på smakportioner utan mjälk med med gluten idag, så det ska provas imorgon. Spännande!

Föresten så har jag strykit ett par saker på önskelistan som jag vet om redan! Natti natti!




Dagens inköp









Älskar Me & i

Underbart!

Det bästa goset är det på morgonen... ♥♥♥

 


God morgon lördag!

Idag är det städ-dag här hemma, gissa om det behövs! Det ska bli så skönt att få lite ordning igen. Lillen vaknade vid halv åtta efter en ganska orolig natt. Det skulle vara så skönt att veta vad som stör honom. Vi har morgon-gosat, lekt, ätit och gjort oss klara för dagen, nu är det dags för första tuppluren och jag är inte sen att haka på!

Ha en bra dag!

Liam har redan somnat, mammas älskling.

 


Önskelista

Jag närmar mig ju det stora 30 och flera undrar vad jag önskar mig. Liams namngivning är på samma dag som min 30-årsfest och flera undrar vad han vill ha också. Därför har jag bestämt mig för att lägga ut en önskelista här, så finns det lite att välja mellan :)

Fyller väl på när jag kommer på något, var lite svårt...

Min önskelista!

Presentkort på diverse klädbutiker, som ex Gina Tricot, JC med flera...

Presentkort på Friskis & Svettis

Något fint halsband, har inte så många sådana....

Fotograferingskurs

En blomma och en puss ;)

Ja just det, en Thailands-resa skulle ju inte sitta helt fel! Hihihi



Liams Önskelista!

Presentkort hos fotograf (vi har ett som vi ska använda nu, men är ju alltid kul)

Någon gullig möbel till barnrummet, som en stol eller fotölj, han har ingen sådan...

Böcker är alltid mysigt, vi har en av Elsa Bescow, men annars så har vi inga kända.

Någon minnes-sak, som ett album vi kan sätta in foton i, eller en ram.

Roliga leksaker

Det ska finnas någonting som man kan göra hans fotavtryck/handavtryck i, det skulle vara kul.

Tallrik, bestick, mugg

Kläder stl 74

Gåbil till längre fram, exempel finns här


Alltså, det finns ju massor av saker, han kommer gilla vad han än får, men vissa ville ju ha förslag så då får ni det :)

Jag för sisådär 29½ år sedan!






Nånting nytt varje dag!

Halloj! Nu är vi hemma från köpis och Liam har varit heeeeeelt vild, fast på ett roligt sätt. Han vill absolut inte ligga ned i vagnen, så jag fick springa in på hemtex och köpa en kudde så att han kunde sitta i stället. Han har pratat hela tiden, och det är inte så gulligt snack längre utan nu skriker han allt vad han kan för att han tycker det är så skoj. Så vi hördes på lång väg om jag säger så.. hihi... Han höll dessutom på att slänga sig ur vagnen!!! Han tog tag i kanten och nästan reste sig upp. Galna bebis!

Nu ska här kikas på Biggest Looser Sverige, I love it!

Bilden är tagen innan kudd-inköpet. Förresten så är de där ringarna som kedjar i varandra det bästa inköpet ever!

 


Bebis-träff!

För några dagar sedan var det äntligen dags för en träff igen! Som vi har längtat! Alla bebisarna hade blivit då stora, det är verkligen kul när vi ses. Tyvärr fick jag inte med Stella på bild, men nästa gång så lär vi få på alla! Liam satt dessutom i barnstol för första gången och det gick hur bra som helst.

 


Dagen efter

Lill-killen hade verkligen en skum natt, sov nästan inget alls utan ville bara vara uppe. Andreas fick ta upp honom kl 04 och då var han pigg och vaken i 2 timmar!!! Nu sover båda killarna och jag ska duscha, så att vi kan ta en tur till Valbo. Är lite ledsen för att vi missade babyrytmiken idag, men det kändes viktigare att få sova :)

Hoppas ni alla får en bra dag!

 


Just nu!

Lill-killen har kräkts som en galning och vill bara vara med mamma. Stackars fining och dumma reflux!

 


Trööööött!

Dåligt bloggande för att Liam har börjat skrika på kvällarna igen, vet inte varför. Så sover han bara 2 timmar i taget på nätterna och mellan 20-23 så sover han typ 15 minuter i taget och vägrar somna om. Så har inte haft någon motivation, måste samla lite energi först. Kram!

Pssst.....

Det är REA på Kidelin!

Jag har beställt:


Body och byxa från Moonkids

Moonkids - Body Lightblue/Blue

Moonkids - Cuff Pants Blue


Sparkdräkt från Katvig!


Förvirringen är total!

Ja, jag avslutade tävlingen ett dygn för tidigt! Lisa i ett nötskal! Hahahaha.... Orkar inte med mig själv..... Men men, Ia är fortfarande vinnare, och jag vann en till dag den här veckan eftersom jag trott att det var måndag idag. Tur att jag inte åkte hem till Louise på föräldrarträff som jag ska på imorgon, hade varit liiiite pinsamt ;)


Enkelt men gott!

Jag provade Keldas Thai green curry i förrgår och det var faktiskt riktigt gott! Jag stekte kyckling och wokgrönsaker, hällde över curryn och kokade ris till. Det gick snabbt och jag gillade det faktiskt, det smakade lite Thailand! Så därför vill jag tipsa er så att ni inte missar något. (Speciellt om ni är som mig och gärna vill att det ska gå snabbt, spisen och jag är mer ytliga bekanta än nära vänner)



Today!

Liam har varit på strålande humör och har bland annat smakat på morot för första gången. Mums fillibabba verkade det vara! Ingen i familjen är chockad över att vi har fått en matglad bebis ;)

På kvällningen så var det fotboll och som tur var vann Manchester United och kvällsfriden är räddad. Mamma tittade förbi en sväng för att säga hej till Liam, som visade sin sämre sida och grät när han såg sin mormor. Haha, tokiga bebis, det är inte första gången heller! Mormor som är så fin och snäll!

Nu ska jag försöka natta Liam igen och hoppas att det ska gå någorlunda lätt ;)

Natti natti!

 


Då var det dags igen!

Liam "jag vägrar att sova" Brändström är tillbaka! Mamman och pappan är måttligt roade...

 


RSS 2.0