shopping

Badrumsrust nästa! Nu är nästan allt bestämt, valde klinker idag - I love it! Det kommer vara vitt och liksom bronsfärgat, ni får nån bild om typ 3 veckor när allt är klart :O

Jag gillar att killen på Kakeldesign får ett panikslaget uttryck över sig när jag kliver in, hihihihi. Jag har haft en del frågpr, och jag glömmer liksom bort att vänta på svar innan jag frågar nästa grej för att jag är så ivrig. Han brukar oftast vara helt svettig när jag går därifrån, men idag var jag lite lugnare. Han fick bara visa mig en drös olika badkar innan jag till slut bestämde mig för att behålla det jag redan har. Så kan de gå!

Har varit på lunch med härliga väninnor idag, de var tvungna att gå till dansen, jag hade kunnat sitta kvar några timmar till fast vi varit där redan 2 h. Men det var tur att vi gick, annars hade jag aldrig hunnit med allt som jag skulle göra. Hittade en fin-fin kavaj på Gina som jag ska ha på festen på lördag, den satt verkligen bra så nu har jag äntligen en kavaj som jag trivs med. Dock kunde jag inte välja färg, så det blev båda ;)

De är snyggare med uppvikta armar




en matchande väska inhandlades också...


och en vit pocho till sommaren :)



Det känns skönt med lite nya vårgrejjer, uppiggande för mitt glåmiga jag :) Nu ska det smörjas med lite brun utan sol så blir jag en ny Lisa till morgondagen!

Ciao!

Föresten! Varför är nästan alla mammakläder så tantiga? Eller gulliga? Tips på snygga mammakläder motages gärna!


tacos i solen

Idag har det varit ett underbart väder! Efter en tripp till Skutskär för att hjälpa pappa lite hemma, så tog jag en sen taco-lunch i solen på framsidan. Det var heeeelt underbart, somnade till en stund till och med :)

Pappa bor ju här nu, och det är skönt att slippa vara själv när Andreas är borta jämt och ständigt. Jag har haft riktigt svårt att gå idag på grund av fogarna, jag höll nästan inte på att ta mig till bilen. Såå drygt, och jag är bara i vecka 17! Hoppas verkligen inte att det blir värre alltså, jag vet sådana som hamnat i rullstol :O Men det ska inte jag! Annars märker jag inte av kornet nånting, har bara känt den lilla en gång... jag hoppas pyret mår bra. Snart ultrljud, åhh vad jag längtar!! Jag tror allt kommer att kännas mycket mer verkligt då, och jag hoppas verkligen att kornet mår fint.

När pappsen är här så får jag dessa fina grönsakstallrikar till maten :) Trevligt, eller hur.



Andreas var hemma en snabbis i helgen, som ni ser är det fler än jag som saknar honom ♥



Blir ingen bild på mig, känner mig trött och ful. Hatar att inte få slinga håret, det känns så ofräscht! Eller får och får, det är ett val jag har gjort för att kornet ska slippa dessa starka kemikalier. Jag vet bara en till gravid som inte gör det, de andra slingar på som förr... jag tvekar lite, det skulle vara skönt att få känna sig fin i håret också. Dilemma....

R.I.P

Idag fick jag ett väldigt tråkigt besked, Tottis fina pappa Kobe somnade in igår. Jag vet inte varför, bara att det var oväntat. Det jag däremot vet är att han är en av de finaste cane corsos i Sverige, en av de bästa och coolaste hundar jag någonsin träffat har tyvärr lämnat oss.

Jag hoppas att det är ok att jag lånade några bilder från Magnuslunds hemsida på Kung Kobe!











Just ja!

Jag har ju en blogg :) Det har varit några jobbiga dagar på jobbet, så jag har inte riktigt haft någon lust att skriva. Men nu är jag tillbaka!

Tävlingen i lördags gick riktigt bra, så himla kul att se alla fantastiska dansare! Vi fick en hel drös med pokaler, 19 st tror jag, vilket är riktigt bra på en rikstävling. Men det bästa var att de flesta var så otroligt positiva och gav varandra bra energi, jag älskar sånt! Det gör sådan skillnad och det blir så kul för alla runt omkring!

Victorious tävlade i street grupp -11 år för första gången, och de vann! Tidigare har de bara tävlat i disco. När vi pratade om det idag, så sa de så här:

DE: -Ja, men det var ju väntat.

JAG: Va? Vaddå väntat?

DE: Ja, men vi vinner ju liksom jämt, så vi förstod det ju innan.

JAG: öhhh (tappade talet helt)


Kul att storhetsvansinne kan utvecklas redan hos 9-10:åringar ;)

Bara för att de var så roliga, så får de vara med på bild! Jag missade tyvärr prisutdelningen, men får se deras glada ansikten här i stället :)


Foto: Fredrik Berggren

14 feet kom 3a i 12-15 år, jättekul för dem!!!!



foto:Lina Haglund

Rebban-mys och massage!

Idag har jag varit på massage igen, jätteskönt... ELLER INTE! Min rygg är i kramp och Jenny skulle försöka lösa upp det, det gick väl så där. Det beror på foglossningen, kroppen balanserar fel liksom, plus att jag måste kasta mindre med huvudet. Hehe, tack för det disco-träningarna!

Efter massagen åt jag soppa med pappsen innan jag hälsade på Rebecka i Sandviken. Det var längesedan vi sågs nu, och vi hade mycket att prata om :) Vi tog även en promenad i myrsteg med hundarna, dock lite för snabbt för mig känner jag så här i efterhand.

Egentligen skulle jag ha träffat Hanski ikväll, men jag och kornet måste vila så det får bli en annan gång :) Vi hann prata ikapp lite på telefon i alla fall. Kvällen har spenderats i soffan, vilket känns heeelt ok. Nu blir det en sväng på spik-mattan, god natt alla!




vilken djungel

Hur ska jag kunna välja barnvagn? Hur hur hur? Tips någon? :)  :)

Jag har ju glömt att berätta

I förrgår kände jag kornet ♥ Det var verkligen jättehäftigt, det fladdrade och knackade lite. Jag har varit med om det två gåger tidigare, fast svagare, och då visste jag inte vad det var. Men nu vet jag :)

Ibland får man sig en tankeställare

Ibland vaknar man upp mitt i vardagen och inser att det enda vi kan vara är att vara glada över livet... hur lätt det kan ryckas ifrån oss. En sådan dag har jag haft både idag och igår, då en incident har skakat om mig och flera runt omkring ordentligt. Det är väl det enda positiva med olyckshändelser, att alla inblandade och bekanta ser till att upskatta det man har. Och det gör jag! Det gör verkligen jag!








Igelkott

Vilket fint väder det är ute, måste klä på mig och gå ut en stund! (Typiskt att man skriver så, och så sitter jag framför datorn..hehe) Idag ska jag på akupunktur, lite ångest faktiskt. Gör ju sååå ont, MEN det blir bättre i ryggen :) Känner mig som en igelkott när jag ligger där!

Är så danssugen så att jag håller på att gå av, hur ska jag kunna hålla ut? Det är bra att jag har så livlig fantasi, så att jag kan dansa i huvudet och nästan tro på det ;)



Jag i mitt huvud



Jag in real life

Liiiite stolt då

Det här klippet kom upp på facebook, så länge sedan jag såg det sist! Sveriges första fotbollsproffs - I Indien! Ni måste verkligen kolla, min storebror Fredrik Edman!    hehehehehe....


Utveckling

Dansarna blir bara bättre och bättre, de som verkligen vill! Det är så kul att se när de tar till sig det jag har sagt och utvecklas, det är en sådan kick! Det enda tråkiga är att jag inte kan dansa med dem, utan bara står där, men tjejerna dansar åt mig så att jag kan ta del av deras dansglädje :) Vänta bara tills foglossningen är borta, då kommer jag inte vara stilla en sekund!

På lördag är det tävling, ni kan inte förstå hur mycket jag längtar!!! Jag tycker de flesta är rätt taggade och kommer kunna prestera sitt bästa och ha kul, bara de verkligen vill! Jag försöker förmedla hur viktigt det är att de ger all sin energi på golvet, markerar, lyssnar på musiken och DANSAR! De får inte bara göra steg, för få försvinner så mycket...

Fler och fler släpper fram dansen nu, så det ska bli så kul att se deras glädje på golvet!!! På lördag smäller det!!!



Ska bli kul att se dessa tjejer, de såg bra ut i par idag på träningen, och eftersom de tävlar i star så har jag inte sett dem i action sedan SM. Bilden från Facebook

vecka 16

Så här står det om kornet i vecka 16, på gravid.se    :)

Ditt barn är 108-116mm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 100g. Nu är barnets armar och ben färdigbildade och lederna fungerar. Skelettet hårdnar i och med att benen förkalkas och denna process kallas ossifikation. Barnet kan nu koordinera sina rörelser då nervsystemet fungerar och musklerna svarar på hjärnans signaler. Det är fullt med aktivitet i livmodern, fostret rullar runt, sparkar och gör volter. Ännu kan det vara svårt att känna rörelser då fostervattnet fungerar som en ljud- och rörelsedämpare. Omföderskor kan känna ett litet fladder runt denna vecka. Är det ditt första barn så dröjer det oftast några veckor till innan du känner att det sparkar.

Alltid lika kul!

Uddans tog hela pallen i både street silver -11 år och street silver 12-15 år på tävlingen i Sundsvall sist :) I love it!




Dag 16 - Det jag vill mest av allt just nu

Jag tar de här dagarna lite då och då, när jag känner för det liksom! Såg att jag dessutom missat dag 16, så den kommer nu.

Det jag vill mest av allt nu är att jag och kornet ska må bra, så att han/hon kan titta fram den 8e september utan komplikationer :) Oroar mig lite, men det känns bättre nu med pencelin. Agneta sa att att man aldrig slutar oroa sig, hennes Linus fyller 12 i år, så jag vet vad man har att se fram emot ;)

världens snällaste

Efter maten fick jag ett galet sug på persilja och frukt. Kom på att jag inte ätit varken frukt eller grönsaker idag, så det är väl inte så konstigt. Vad gör Andreas då? Jo, åker och handlar frukt för 160 kr! Go-hjärta, jag är såå glad att jag har honom! Vi hinner inte ses nå mer i helgen nu, för vi jobbar om varandra, sen åker han till skolan i två veckor. Hur ska jag klara mig??? Pappa kommer hit och hjälper mig med Totti och lite annat, som tur är har jag ju världens bästa farsgubbe ;) Vi ska dessutom ner till Hallstahammar och tävla nästa lördag, så jag har lite att stå i. Nästan hela dansskolan åker, så det blir fullt upp! Ni kan inte förstå hur kul det är med tävlingar, jag lääääängtar :)

I min fruktsallad har jag haft:

Banan
Päron
Passionsfrukt
Vindruvor
Apelsin
Plommon
Persika

Gott, eller hur :)






RSS 2.0