Vissa kvällar

Vissa kvällar har man bara sååå kul! En sån kväll hade jag igår! Först fick jag vara med och fira Hanna på hennes student, jättemysigt och Hanna var så fin! Dessutom så fick man en liten dos av egna student-minnen. Efter det knatade jag och Bella hem till henne och mötte upp några väninnor till Bella, supersöta party-pinglor! Efter bubbel i massor vart det utgång med en hel del olika händelseförlopp... Men kvällen slutade trots allt riktigt bra med mycket dans och skratt! Jag, Bella och Johanna höjde medelåldern på Heartbreak men OJ så skoj det var!

Vissa kvällar är man tröttare än andra. En sådan kväll är det nu. Liam passar därför på att vägra sova, han somnade kl 19.30 och vaknade runt 20. Klockan är 21.35 i skrivandets stund, jag sitter bredvid Liams säng och hoppas att han ska sluta sina blå och sova sött i natt. Imorgon ska jag nämligen upp kl 6 och skulle vilja hinna sova innan dess ;)

Vissa kvällar jobbar Andreas och jag saknar honom... En sådan kväll är det nu!

God natt till er där ute!


Första cykelturen

Och det gick så bra! Liam verkade tycka att det var kul, så då kanske vi vågar oss längre bort nästa gång. Nu höll vi bara till på området, lite feg är man ju.

Godbiten!


Mmmmmm

Melon!


Ja just ja!

Det funkade inte med lösen! Krångel krångel krångel! Så nu som inte fick något lösen, jag struntade inte i er utan fick det bara inte att funka. God natt!


Gobiten!

Kan ni gissa vem? Ja, Liam-piam så klart! Lill-killen är 9 1/2 månad nu och helt vild! Som tur är så är det en glad rackar-unge vi har, han far fram överallt här hemma. Jag kan väl inte säga att han kryper, utan snarare så manglar han sig fram som en krokodil. Det största nöjet är att stå, han reser sig med allt och snabbt går det. Idag när jag dammsög var det nära att lillen föll i golvet när jag inte insåg att det var en skuttande bebis som höll i dammsugaren, utan jag drog på med all kraft. Det gick bra ändå, Skutte hängde på!

På kvällarna är det numera hopplöst att få lillen att somna i spjälsängen. Finns det nå roligare än att stå och hoppa samt skrika glädjevrål mellan spjälorna? Man kan ju inte riktigt hålla sig för skratt heller, när han skuttar så att blöjan hamnar på sniskan och ögonen lyser av stolthet. Och stolt ska han vara, fantastiska go-unge!


RSS 2.0