Syskonkärlek!

❤❤❤❤❤


Det blir en dag i solen!

Men vilket väder!!! Underbart! Vi har vår framsida i sol och lä hela dagarna, vilket är fantastiskt på våren. Idag satt jag i linne och bara njöt... I februari! Totti fick sig en borstning samtidigt. Det värsta med våren är att djuren släpper galet med hår samtidigt som ljuset gör att allt syns. Men men, det är en del av djurägarlivet, he he ;)


Onsdag!

Onsdag betyder skoldag för mig, då har jag både matte och engelska efter varandra. Liam är hos sin farmor och har skoj, jag fick precis en bild på honom lekandes i biblioteket. Härligt att de har så kul tillsammans!

De senaste dagarna har jag och Liam träffat Stella och Viktoria. Tänk vilken tur jag och sonen har som har hittat sådana vänner! Livet blir smycket roligare med dessa gulliga tjejer! ❤

Liam och Stella har varit så mysiga med varandra, de leker och pussas om vart annat. FINA!!!

Nu ska jag njuta av solen en stund, hoppas ni också hinner göra det idag.




Ni vet när man är så där trött...

Så att man inte orkar gå och lägga sig? Så är det för moi nu! Men jag lääängtar till sängen, där ligger mina vackra som jag ska snusa på. Inatt trodde jag förresten att jag blivit lam... Men det var Totti som hade legat över mina ben så att jag hade tappat känseln i dem. Tokiga jycke! ❤

Imorgon kommer min pappa och umgås, det blir kul. Liam vaknar ju dessutom om några timmar, så jag behöver lite skönhetssömn nu.

God natt läsare, hoppas ni har haft en bra helg!

Gulligaste!


Paketet har kommit!

Vilket undrar ni? Me and i så klart!


Dagar som dessa

Är inte så roliga. Min mage fungerar inte som den ska, jag mår illa varje dag, men de senaste dagarna har magen protesterat ordentligt. Jag blir som magsjuk, vilket är så galet jobbigt. Det värsta är att jag inte vet varför eller hur jag ska förändra det. Men jag ska till läkaren på torsdag, så får jag se vad han säger. Det lutar väl åt IBS, vilket känns mindre kul...

Så därför har det inte hänt så mycket för mig, förutom att jag missar både jobb och skola.., och tid med Liam! Blääää! Appropå lilla bus, så ramlade han ned från tv-bänken idag och slog sig så gräsligt i munnen. Det blödde massor, så imorgon blir det en tur till tandläkaren också. Lilla skrutten ❤❤❤

I lördags var det första tävlingen, bronsdisco här i Gävle! Som jag längtat! Uddans gjorde en jättebra tävling och drog ihop 10 pokaler! Det var riktigt bra för enbart brons, superkul! 🏆 Men det roligaste är helt klart att få se alla stråla på golvet igen, som jag längtat!!!

Imorgon blir en bra dag! Så det är väl lika bra att gå och lägga mig bredvid mina killar.

God natt på er ❤

(Bilden nedan är när Kajsa och Liam hejar på kusin Alex på discotävlingen. Det resulterade i silvermedalj i både singel och par. Heja vad bra!)


Bilden försvann

På Daisy och Totti.. Gullisarna!


Tummen upp!

För den här dagen! Promenad med familjen och båda jyckarna (Daisy har sovit över) lunch på hemlingbystugan med ❤❤, fika och mat hos underbara vänner och lite dans på kvällen! Nu soffhäng!

Imorgon är det dans hela dagen, det ska bli jättekul och spännande!

Orkade inte skriva mer än så en fredagskväll som denna, ha en trevlig helg alla läsare!


Torsdag

Idag behagade lilla bus att vakna kl 5! Lite tidigt tyckte mamman, men efter välling och snack om katterna så somnade han om en stund. Skönt!

Resten av förmiddagen spenderades på öppna förskolan, och det var riktigt mys idag! 5 barn, och alla lekte jättebra! Vi mammor pratade mycket förlossning idag, ett ämne som verkligen ALDRIG blir tråkigt!

Jag hann dessutom hem till min fina gull-kuss Ida som hade flyttat till egen lägenhet. Så himla mysig och charmig tvåa, jag trivdes verkligen där! Det bästa med den är att den ligger typ 5 minuter härifrån. Me like!

Sen var det dags för Uddans och lektion med talangen Ebba. Hon var lika motiverad och duktig som vanligt, hon kommer rocka star J2 i Skövde! Agneta hade dessutom fixat fin alla ❤-dagfika på dansen, otroligt mysigt initiativ!

Nu sitter jag i soffan för lite egentid medan maken försöker natta lilla bus! Låter svår-jobbat faktiskt. Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag, det har jag! Lite fina blommor på bordet och mumsig mat i magen avslutar den här kvällen!

Puss och kram!


Just nu

Klockan är tre, jag är solo hemma och passar på att ta en av mina favoritböcker för lite läsning i badet. Vardags-lyx!


I klassrummet

Lyxigt värre att plugga från soffan! Älskar distans-studier!


In the car

God dagens!

Just nu sitter jag bilen, jag är en halvtimme TIDIG till kinesiologen (stavning?) Lotta Melin som ska få undersöka mig idag. Har jag nånsin varit så tidig till nåt? Det tror jag faktiskt inte! Det ska bli spännande att höra vad hon säger, så jag ska skutta in dit nu.

Ha en bra dag!


God morgon bloggen!

Idag är det den 10e februari, vilket betyder MIN födelsedag! Jag väcktes på morgonen med frukost på säng och skönsång av maken och Lill-bus! Liam hade "skrivit" på mitt kort (det är ju omöjligt att läsa vad, men jag är ganska säker på att det står "jag älskar dig världens finaste mamma" eller något annat piffigt!!") och så fick jag en ROSA Lacosteparfym som luktade jättegott! Lyxigt värre!

Klockan är 11 och jag ligger fortfarande i sängen! Liam och Andreas har somnat här brevid och jag ligger och luktar på Liam. Tråkigt nog är jag förkyld och känner inte så mycket, men jag förstår ju att han luktar så där galet gott som han alltid gör! Förutom när han ätit fisk och potatismos på burk, då är det faktiskt ingen höjdare att snusa på honom :) Men nu vet jag att han åt en macka nyss (med kalkon, eftersom han tog min kalkon och sa tack tack innan han sög i sig den lite förnöjt), så då borde han lukta mumma!

Om några timmar börjar jag jobba och kommer inte hem förrän sju, så imorgon får det bli lite fika här hemma. Många säger ju att man kan sluta fira födelsedagar när man blir äldre, men inte jag! Även fast jag får lite mer dödsångest för varje år så älskar jag födelsedagar, det är ett perfekt tillfälle att få träffa släkt och vänner samtidigt som man får blommor och presenter! Perfekt! Det enda dumma är att jag ska bjuda på fika fast jag aldrig bakar, systersonen Simon fyller år dagen innan mig, så jag brukar få fikabröd av dom, men nu vart det inte så. Vi får se hur det blir :) :)

Nej, nu ska jag sätta fart, det kan vara kul om jag får se lite pigg ut på min dag! Hade jag varit 16 så hade jag lagt as-snygga bilder på mig med ballonger och skrivit IDAG ÄR DET MIN DAG, men nu är jag ju liksom inte det. Så ni får den senaste bilden på mig, som min goa kompis Viktoria tog på mig och bus i pulkan. Älskar den! Antagligen var det den enda gången Liam såg glad ut överhuvudtaget den dagen i backen, eftersom jag verkar ha fått en son som tycker att snö är överskattat. Så enyoy och ha en riktigt bra dag!

Kram!


Engelska idag!

Ja, som rubriken lyder så är det engelska på schemat idag. I gymnasiet så gick det bra för mig i det ämnet, men inte nu! Jag kommer helt enkelt inte ihåg svenskans avancerade grammatik och hinner inte med att översätta allt från engelska till svenska heller. Suck! Tacka vet jag matte, det är egentligen bara därför jag pluggar. 15 poäng mer matte behövs för att jag ska bli behörig ma-lärare, eng fyller jag mest ut tiden med.

Mamma är så gullig, när svärföräldrarna var magsjuka i morse, så skyndade hon hit för att ta hand om Liam (som skulle ha varit hos sina magsjuka farföräldrar). Så nu kan jag koncentrera mig på skolan! Ni kan väl bara föreställa er hur det skulle gå med Liam hängandes i datorn och hörlurarna när jag har lektion?! Hahaha, hemska tanke! Så TACK mamma ❤


Gangnamstyle

 Hahaha, det verkar som de flesta barn verkligen äääälskar Gangnamnstyle =)
 
 
 

RSS 2.0