Tröttis

Hej på er!

Jag är en tröttis idag, och har varit det ett par dagar. Tiden till bloggen har inte räckt till, jag har prioriterat en tupplur i stället ;) Det tar på att mata var tredje timme dygnet runt, man sover bara 1½-2 timmar åt gången...

Idag så var vi åter igen till BVC och blev såå glada av att vår lilla Liam har ökat 95 g under helgen! Vi ska fortsätta som vi gör nu, med både amning och tillägg var tredje timme, så bygger nog knodden upp sig. Efter besöket hälsade vi på en sväng på dansen! Tanken var att vi skulle hinna gå innan alla elever kom, men Liam ville ju så klart äta precis när vi var på väg därifrån så då blev vi kvar ett tag. Jättekul att se några av dansarna också :)

Liams kusin Saga kom och skulle träna och hon hade inte hunnit träffa Liam någon gång eftersom hennes mamma har varit förkyld så länge, så det var extra kul att de äntligen fick mötas nu :) Saga höll lill-killen så riktigt och bra, det märks att hon har småsyskon. Efter dansen kom Saga och storebror Simon och hälsade på, och Saga hade med sig en present till Liam. Hon hade köpt kläder till honom för egna pengar på en loppis! Hur söt får man vara? Snart 9 år är hon bara... Tack gohjärtat!




Kommentarer
Postat av: Marléne - mamma till Nova ♥

Grattis till en söt liten pojke!

2011-08-30 @ 19:48:18
URL: http://marlenezetterberg.blogg.se/
Postat av: Lena Wahlström

Bra att du försöker vila mellan amningarna

Jättefint kort på Saga och Liam, gulligt gjort av Saga.

Kram

2011-08-30 @ 22:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0