Onsdag

Hej bloggen!

Vi är fortfarande lite förkylda här hemma, fast jag tror att det har börjat vända lite. Vi har inte så mycket mer att berätta just nu, vi kurerar oss bara :) Jag går runt i mina myskläder och ser lite lätt sunkig ut, men det får man göra när man sjuk. Synd bara att Andreas kollega kom och hälsade på just nu, vi har inte träffats före och jag gav väl ett så där vidare intryck ;)

Bebis älskar att sova på mamma...

 


Usch

Som ni vet är Liam förkyld... Och nu är jag det också! Dunderförkyld alltså, det bröt ut nu på kvällskvisten. Det konstiga är att jag har fått en massa magkramper också, jag har mått illa någon dag nu men inte haft så här. Usch, hoppas det går över, känner mig inte som någon vidare mamma till Liam...

Min mage och jag har en history, jag är en av dem som bokstavligen har stressat sönder min kropp. I alla fall tror läkaren det. Så nu räcker det med små orosmoln över mitt huvud för att kroppen ska signalera stress och fara. Tråååååk!!

Nu ska jag försöka sova och hoppas på en bättre morgondag. Gnatt på er!


Kul!

Jag och maken har gjort god lunch och sitter och myser. Lill-pojken blir trött, så A går och lägger honom i vaggan... och kommer inte tillbaka! Jag kikar in och möts av den här synen! Jaja, äter väl upp min lunch själv då ;)

 


Mina första år

Sitter och skriver i den här och blir sentimental, tiden går så fort! Har ni inte köpt någon Mina första år-bok så rekommenderas verkligen den här, den är helmysig!

 


Kan sitta själv :)

Ja, nästan i alla fall ;)

 


Dop igår!

Igår var det dop för världens sötaste Carl! Han var så duktig i kyrkan, skrattade och pratade som bara han kan! Liam somnade i kyrkan och sov sig igenom resten av dopet och fikat efteråt. Lill-snutte var ju lite hängig och när vi kom hem bröt förkylningen ut på allvar. Mammas älskling...

Dopet var lyckat, det var kul att träffa vänner som inte bor kvar i Gävle och jag hade verkligen trevligt! Hanna hade fixat mjölfri mat och efterrätt till mig, såå himla gulligt!!! A hade fått jobb och kunde inte följa med, han har jobbat från i fredags kl 16 till idag kl 18. Duktig grabb!

Tyvärr sov Liam på min arm i kyrkan, så jag fick ingen bild på Carl utan skulle få några mailade till mig. Men ni kan få se en på min underbara.... Ha det bäst goa läsare!

 


Första advent!

Och det snöar för första gången i Gävle! Väldigt passande :)

:(

Stackars bebis är dunderförkyld :(

 


Lill-troll!

Jaha, nu har jag och Liam haft en "diskussion" igen. Jag säger bröstet, han säger flaskan. Gissa vem som vann...

 


I morse

Husse får skylla sig själv när han lämnar sin plats! Efter lite snarkningar passar totti på att ha morgonmys med flockens valp ;)

 


Härlig torsdag!

Just nu sitter jag och gungar vaggan medan lilleman sysslar med allt utom att sova :) Det funkar bäst om jag inte tittar på honom utan håller på med något annat, som att blogga. Annars ska han visa sitt missnöje ;)

Idag har mammagruppen varit här på lunch, så himla trevligt! Liam sov mest så jag fick lite tid till de andra bebisarna. Annars pysslar man mest med sin egen :) De börjar bli så lika alla små, de där veckorna i mellan dem är inte så tydliga längre. Till och med Liam som var så liten ser ut att passa in i skaran ;)

Appropå min lilla skrutt, så har han varit lite seg med att lyfta på huvudet när han har legat på mage. Jag tror inte riktigt att han har förstått grejen, utan han försökte mest kravla framåt eller så rullade han över på rygg. Men nu så har det släppt och han verkar tycka det är kul. Så himla söt min lilla guldklimp! Det händer så sjukt mycket hela tiden, idag kom han till exempel på att han kunde hålla i fötterna på skötbordet. Så nu gör han inget annat :)

Älsklings-prins!

 


Vad är det för märke?

Det är några som undrar vad Liam har för märke på huvudet. Det är ett smultronmärke, det växer tills bebisen är ca 6-12 månader och sen växer det bort. Inget farligt alltså,även om det kanske ser lite läskigt ut för vissa :) Man kan visst få det överallt, så tur att Liam fick det på huvudet och inte någonstans där det var i vägen eller störde honom,

 


Amning

Jaha, nu är det nog snart slut med amning :( Liam vill inte ha bröstet längre, utan bara flaskan. Jag har märkt det tidigare, men idag tog han bröstet bara en gång. Usch, jag var rädd att det skulle bli så här. Vi har varit tvungna att ge Liam ersättning redan från födseln för att han ska gå upp som han ska, men jag har alltid ammat före flaskan. När Liam blev allergisk mot mjölk var det några som antydde att jag lika bra kunde sluta amma av bekvämlighetsskäl, men jag vill ju verkligen fortsätta! Ni får hålla tummarna för mig och kom gärna med råd om ni har :)

Liam med favoritleksaken :)

 


Den där katten

Han sitter inte bara som en människa utan nu ska han ha ryggstöd också! Hahaha

 


Totti och kotten

Idag var jag och Totti ute och busade. Vi har en lek, där jag gömmer kottar som jag har hållt i ett tag, så ska han hitta rätt kotte som luktar mig. Oftast går det här sjuukt snabbt, på någa sekunder bara. Så därför blir det ju självklart inte så när jag filmar :) Hahaha, först hittar jag inga kottar att gömma mina kotte med och sen gör Totti helt tvärtemot... hihihihihi, skrutthund!


RSS 2.0