Gott Nytt År!

alla underbara! Vi hörs 2011! :)
Ha en härlig kväll!
PUSS!

Snöbus i Narvik

Lite dåligt ljus, men utsikten var fantastisk! Lägger in nån mer bild hemma sen!
Snöbrottning!

Dyraste resan ever!

Hej alla glada!
Eftersom SJ är störda, så hade inte vi tågbiljetter hem... vi fick inte tag i några heller. De svarar inte när man ringer, utan har stängt varje dag eller skumt lång väntetid. I alla fall, vi var tvungna att boka flygbiljetter i stället... INTE billigt, men skönt att veta att vi kommer hem! Problemet är att SJ skickade en bekräftelse idag, på två tågbiljetter hem idag! 1000 kr styck, draget från kontot! Så nu har vi en massa sätt att färdas hem på, 5000 spänn sammanlagt för att ta oss från Narvik till Gävle. Billigt och bra! Har så klart provat ringa SJ, kom fram (!!!) och blev bortkopplad. Ringde upp, väntade i den aslånga telefonkön, sen sa de bara att det var stängt. Hmmm, de kommer få ett jättetrevligt telefonsamtal av mig imorgon!
Skål tamesjutton!

so far so good?

Resan hittills:

1. Det blev fel med biljettbokningen hem, och allt är fullt! Bra Lisa, bra!
2. Johanna fick ingen tågbiljett dit, eftersom jag skickade den till fel mobilnummer. Bra Lisa, bra! (med det löste sig ändå)
3. Min väska gick sönder!
4. Tåget skulle ta 17 timmar, så vi hade platser i liggvagn med 4 andra. Tåget gick 19.35, och innan man lägger sig så har man sittplatser i liggvagnen, som försvinner när bäddar ut sängarna. När vi steg in satt en ung kille där, sen var två platser redan utbäddade men inga där. Johanna bäddade ihop det igen, så att vi kunde sitta. Vi tog fram vin, lite gott att äta och förberedde oss på en trevlig kväll. Kl 20.20 kom ett polskt par, blev arga för att vi bäddat in deras sängar för de skulle SOVA nu... kl 20.20! Där rök våra sittplatser. Hej resturangvagnen!
5. Tåget gick sönder på morgonen, vi fick byta i Boden. Väntan var en och en halv timme... Hej - 26 grader i leggins!
6. Spåret var lite trasigt, så tågresan tog 24 timmar!
7. Direkt på fest i Narvik med en bunt tokiga norskar - hej fylleslaget!
Men bara så ni vet så har vi det riktigt gott, det var en rolig fest igår och alla är supertrevliga! Jag har en ny favoriträtt - lamm som de tillagar jättegott - och imorgon är det nyår och nya festligheter! PEACE!

Lite läsning

Min svägerskas syster har börjat att blogga, hon har fått en liten dotter som inte ens vägde 900 gram vid födseln. Det är rörande att läsa om hur de kämar vidare och hur stark lilla Venla här. Tänker på er Emma, ni är helt fantastiska ♥

Emmas blogg

Fiiina tjejjer!

Åhh vad vi hade kul i söndags, hemvändarkväll hos mig :) Vi var ut på annandagen förra året och då var det skitbra, men i år var det dåligt med folk! Det var en  arbets-måndag efter, så "vanliga" människor jobbade, men det gick bra ändå :) Emma gick hem från mig vid 4.30 på morgonen, och skulle på massage kl 11 dagen efter. Haha, herregud vad jobbigt. Men Emma är så pigg jämt, så hon fixade det bara fint :)

Jag tog några bilder, men Emma blundade på alla utom 2 så ni får kika på dem. Tack tjejer, ni är bäst! Och vilken härlig nyhet vi fick ;)
Nobody puts baby in a corner!

Hej alla glada!

Jag har precis kollat på Dirty Dancing och känner mig alldeles upprymd, jag älskar verkligen den filmen! Patric Swayze är sååå snygg som Johnny, känns så konstigt att han inte finns längre...

Idag drar jag och Andreas till Narvik med Johanna, det ska bli skitkul! Hoppas tåget går bara. Jag tror det tar 16 timmar att åka :O så lär absolut plocka ned lite spel! Jag kommer hem igen efter nyår, så det kan bli lite si så där med uppdateringen. Datorn ska nämligen lämnas hemma, men jag kanske lånar Johanna ibland ;)

Nu - dags att packa lite!

PUSS!


Kolla in Ebbas blogg, hon har en tävling där :)

Dag 5 - Berättar om något busigt jag gjort

Oj, vad svårt! Jag har ju gjort en massa små-bus, men jag skriver om ett då.

På en efterfest, för några år sedan, så bytte jag namn på alla msn-kontakter för killen som bodde i lägenheten vi var i. Så när han trodde att han skrev till sin polare, skrev han egentligen till ett gamalt ragg och så vidare.... hahahahaha. Ganska elakt, men jag kände mig hemskt busig och si så där kl 04.00 på natten efter krogen tyckte jag även att det var heeemskt kul. Han vet fortfarande inte att det var jag.... tiihiii.....


Totti-bus!Var är Totti?Hääär kommer han! Tungjobbat, hahahaGräva gräva grävaMatte, kasta inte så långt!!!Pinnen är här nånstans...Aha!Såååå söt!Bara så ni vet så ligger jag inte, utan STÅR!
Totti ♥ snö!Tjohoo vad livet är skoj!

Dag 4 - De städer jag bott i

Jaha, det här var lite klurigt... jag har bott mestadels av mitt liv i Gävle, men är född i Karlholm och bodde där tills jag var 5 år. Sedan har jag bott i Andersberg i 2 omgångar, i Sörby, Furuvik, Ytterharnäs, Skutskär, Söder, Brynäs och nu bor jag i Hemlingby... Det blir många ställen när man har skilda föräldrar, men på de tre sista ställena har jag bott med älsklingen. Det blir väl fortfarande bara en stad tror jag, haha...

Jag vill bara tillägga att jag aldrig har känt behovet att flytta heller. Nästan alla mina kompisar har dragit från stan, men jag trivs så bra på mitt jobb och skulle aldrig byta innan jag måste! Jag hoppas alla som är i valet och kvalet gör det ni själva vill, känn ingen stress att flytta om ni inte känner för det, men om ni däremot vill göra något annat - våga ta steget!Totti har bott på tre ställen, men mår absolut bäst där vi är nu :)

Ikväll kommer de :)

Visst är de fina...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Semester

Nu är snart semestern slut... känns INTE helt fel ;) saknar mina dansprinsessor! Men jag har haft det fin-fint och det är ju nästan två veckor kvar, så hinner med lite till! För några veckor sedan hade jag, mamma och mormor julbak, det var superskoj! Härliga damer de där, barnasinnet i behåll! Så ska jag också vara när jag blir äldre! Puss på er!Dag 3 - Mina syskon

Jag har två storesyskon, Linda 34 år och Fredrik 42 år. De är båda mina halvsyskon, men vi är nära varandra ändå!

Jag och Linda har vuxit upp tillsammans och hittat på en massa bus! Hon lärde mig väldigt mycket viktigt när jag var liten, som att göra göra chokladbollar i smyg och gömma dem under sängen, runningman-steget, hur man busringer och en massa annat nyttigt ;) Hon blev gravid tidigt och har 6 barn nu, varav den äldsta snart är sexton bast... crazy! Trots att Linda är 6 år äldre än mig, så har jag oftast varit den ordentliga storasystern och jag gissar på att hon kommer ge mig mina första gråa hår. ;) Men älskar dig ändå...
Storebror Fredrik har kommit in i mitt liv på äldre dagar, när jag var liten så röjde han tonårsliv och hade fullt upp med att spela fotboll och flörta med brudar! De minnen jag har av honom som liten var att han sov länge och att jag alltid skulle klia honom på ryggen! :) Nu är han gift med mysiga Madde, har 2 barn och bor i Karlholm. Jag är jätteglad att han finns i mitt liv nu, vi har väldigt kul ihop, har samma humor, vinnarskalle och dansgener... eller hur det nu var ;) Puss på dig!
Frippe ""splitthoppet" Edman

Äntligen

kan jag lägga in bilder på datorn :) Jag är sååå glad!

Julaftonen spenderades hemma hos systeryster med hennes sex barn, och så mammis och Andreas så klart :) Lindas kompis Tomas och lilla Robin var också med, trevligt trevligt.

Linda hade så fint, de har precis flyttat och har fått det super-nice! Barnen flög både högt och lågt, uppspelta från topp till tå. Andreas fick en ny tjej, de hängde hela kvällen. Wilma heter hon och är snart 3 år... hahaha... hon var så rädd för tomten och när Andreas frågade varför svarade hon att tomten äter upp hennes huvud och fötter! Ja, tror man det skulle jag också vara rädd :)

Trevligt var det i alla fall, kvällen avslutades med kortspel hemma hos mamma, jag och Andreas skinnande av dem 75 spänn innan vi körde hem igen. Känndes helt rätt!

Lite bilder från dagen:visst var tomten ovanligt snygg i år???


Julafton!

God Jul alla fina! Blir ett kort inlägg bara, fixar lite mer imorgon. Natt natt :)

RSS 2.0