Min dag

Hej!

Nu tänkte jag berätta hur en Lisa-dag kan se ut, även om det varierar VÄLDIGT mycket nu för tiden :)

Kl 10.00 så var det dags för morgonamning och gos med liten bebis

Kl 11.00 är det dags för min frukost som idag bestås av hårt bröd, juice och en frukt :)

Kl 11.20
Utfodring av djuren

Kl 11.30 så bäddar jag ned en jättetrött Liam och tar med mig honom och Totti på en riktigt skön promenad i spåret i ca 1½ timme, sååå nice! Nu undrar jag hur min rygg kommer bli efter det, men det visar sig ;)

Kl 13.30 så är det dags för att mata liten igen

Kl 14.30 kommer syster på besök. Jag hjälper hennes dotter Saga lite med hennes singeldisco (hon tävlar i silver för första gången på lördag) medan Linda bär på Liam och lagar mat åt oss. Makaroner och korv... igen :) Liam ler alltid massor åt moster ♥

Kl 16.30 kommer älskling hem. Han har klarat körkortet till lastbil! Glädjedans i hallen!

Kl 17.00 vill Liam äta, sen sover han och jag en timme i soffan ♥

Vid ca 20.00 så får Liam kvällsmat, sen är det bebisgos innan jag söver honom vid ca 21. han vaknar alltid en gång och skriker ganska snart efter att han har somnat, men idag somnade han om snabbt - YES! Jag och Andreas har hängt i soffan, läst bloggar och spelat wordfeud. En helt ok dag! :)Knas-katt :)

Sitter som vilken människa som helst :)

 


Just nu!

Härlig promenad med vovve och bebis! Det är inte fel att bo i hemlingby!

 


Typiskt!

Äntligen sover lillkillen så bra, så kan inte jag sova för att smärtan från ryggen strålar ned i benen. Gör tok-ont! Får ta en tripp till sjukgymnast och kiropraktor på måndag, det här funkar inte! SUCK!!!


Min finaste!

 

 


Yes!

Efter flera timmars tålamodsträning fick vi slutligen Liam att somna i vaggan!!! Synd bara att han ska vakna för mat snart :)


God morgon fredag!

Just nu har vi morgongos i sängen. Liam verkar faktiskt lite trött så vi kanske sover en kvart till :)

Ciao!

 


Nos mot nos

Liam gillar att ligga näsa mot näsa när han ska sova. Vi tycker att det är lite underligt, men nu hittade jag den här bilden på mig och min storasyster, så jag antar att han har att brås på :)Syskonkärlek

Min fina!

Ja må hon leva, ja må hon leva, jaaaa må hon leeeva ut i hundrade år! Hör ni hur fint det låter? Idag fyller världens finaste Johanna år! Välkommen till ett steg nrmare 30 ;)

En massa grattis till dig och jag saknar dig massor! Skönt att höra att din dag varit bra min fina! PUSS PUSS PUSS!


Today

Hej på er!

Tack för kommentarerna om dopet, det är skönt att höra hur ni andra tycker :) Idag har jag och Liam varit hos mamma hela dagen, jättemysigt! Liam pratade och skrattade en massa med sin mormor, det var så härligt att se. Mamma filmade också, ska försöka få tag på filmen så kanske jag kan lägga in den här. Jag lyckas ju aldrig få någon bra bild på lill-killen när han ler, eftersom han blir så intresserad av kameran :)

Imorgon ska jag på mamma/bebis-träff med några kompisar, det är alltid lika trevligt! Förhoppningsvis är Liam lite vaken den här gången, sist sov han bara. Men han är ju faktiskt all mer vaken nu, så det är inte omöjligt :) Vi har en föräldrargrupp inom bvc också men en hög härliga människor och jag har lite bilder sen sist på små-gluttarna.

Titta och njut:Today

Hej på er!

Tack för kommentarerna om dopet, det är skönt att höra hur ni andra tycker :) Idag har jag och Liam varit hos mamma hela dagen, jättemysigt! Liam pratade och skrattade en massa med sin mormor, det var så härligt att se. Mamma filmade också, ska försöka få tag på filmen så kanske jag kan lägga in den här. Jag lyckas ju aldrig få någon bra bild på lill-killen när han ler, eftersom han blir så intresserad av kameran :)

Imorgon ska jag på mamma/bebis-träff med några kompisar, det är alltid lika trevligt! Förhoppningsvis är Liam lite vaken den här gången, sist sov han bara. Men han är ju faktiskt all mer vaken nu, så det är inte omöjligt :) Vi har en föräldrargrupp inom bvc också med en hög härliga människor och jag har lite bilder sen sist på små-gluttarna.

Titta och njut:

Liam vill till Stella

Glada Carl!

Sötisar!

 


Arg groda

Från världens gladaste till världens argaste. Det svänger snabbt :)

 


Mag-update och dop!

Ja, det har ju blivit en hel del skriverier om lilla Liams mage och nu är det dags igen. Jag ska åter igen bli mjölkfri och nu ska det vara ett halvår. Eller så länge jag ammar i alla fall... det var inte en klockren bedömning på att Liam är allergisk mot ko-mjölk, det är så svårt att avgöra när han är så liten och symtomen är så luddiga. Men men, lika bra att köra mjölkfritt, så provar vi igen om 6 månader! Så nu är det dags för althera igen, vilket betyder grönt Liam-bajs och fler spyor ;) Härliga tider!

Sen har jag en fråga till er läsare! Jag och maken börjar lite smått planera dop (eller namngivning, vi har inte bestämt oss riktigt än) och har fastnat lite på gästlistan. Vi vill inte bjuda för många, men samtidigt vill vi ha med alla dem som är nära oss... det är här det blir lurigt... vilka är det? Jag ser det så här: Det är Liams dop och vi bjuder dem som har visat intresse i Liam. Jag har vänner och släktingar som inte ens har hört av sig och vill träffa Liam, så då känns det ju konstigt att bjuda dem. Andreas håller med, men det känns ändå skumt när det är dags för inbjudningarna. Vad tycker ni? Jag skulle verkligen vilja att ni skrev en kommentar i frågan, det är helt ok att vara anonym. Jag ser verkligen fram emot Liams dop, det ska bli så mysigt att ha en dag helt inriktad på honom :) Han ligger här brevid oss och sover så sött nu, fast klockan är över åtta och hans skrikperiod har börjat. Jag tror jag ska passa på att gosa lite med Totti, nu när jag har tid.

Ha en bra kväll alla läsare och tack för att ni kikar in på bloggen ♥

Gos

Man sover riktigt bra på mammas arm :)

 


Haha

Försökte få till en bild på mig och Totti, men gick inget vidare :) mattes hjärta!

 


RSS 2.0