1 år!

Ja, det är sant! Liam har blivit ett år nu! Han är verkligen det underbaraste som finns, så fantastisk och fin! Han går ganska bra nu, förstår mycket av det man säger och försöker härma ord. Han gosar ibland när man ber snällt, men oftast är det djuren som får de riktiga kramarna. Två små tänder har Liam nu och massor av blont lockigt hår. Och allt går så fort...

Det känns på riktigt som om han kom för 2 månader sedan. Han var så liiiten, som minst vägde han endast 2,5 kg. Nu är Liam en riktig dunderklump, det finns att ta av om man säger så... Gull-grisen!

Som ni märker sp bloggar jag inte så mycket, dansen drar igång nu och resten av tiden försöker jag inte spendera vid datorn. Men vi har det bara bra, jag njuter av min lilla familj och glädjen i dansen sprudlar också. Jag sover dåligt, även fast Liam sover lite bättre, så jag är rätt trött på dagarna. Hoppas ni har det bra och sprider positiv energi omkring er, det kan det aldrig bli för mycket av. Nu ska jag försöka somna, det är hög tid.

God natt från Gävle!


Kommentarer
Postat av: Lena

Gos! Grattis i efterskott till Liam :)

Svar: Tack Lena :)
Lisa Brändström

2012-08-16 @ 08:48:00
URL: http://faithlifelove.blogg.se
Postat av: Lena Wahlström

gohjärta mormor längtar även efter mamma

Svar: Och vi efter dig <3
Lisa Brändström

2012-08-21 @ 10:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0