En dag med mammorna

Idag har äntligen vi i mamma-gruppen träffats, eller i alla fall hälften av oss. Efter ett BVC-besök så vart det en trevlig lunch med härliga morsor och underbara barn på Waynes. De växer så fort, våra små och det är verkligen coolt att vi är flera som följs åt och får se dem utvecklas tillsammans. Att vi dessutom får fina vänner på köpet är inte helt fel.

Liam har blivit bra mycket rörligare nu och tar sig fram, kravlandes på mage. Han är så söt, speciellt när han glömmer bort hur han skulle göra och bara simmar på stället. Jag älskar se honom försöka sig på nya hinder, och lyckan när han klarar det! Gobit!!

Vill ni veta något kul? Liam somnade helt själv i natt, han låg och småpratade för sig själv och sen vart det helt plötsligt tyst. När vi kikar in så ligger han mitt i sängen sovandes med nappen i handen. Det blev en liten segerdans här hemma!

Imorgon blir det åter igen en mamma-lunch, men nu med en liten Ivan också. Liam har fått en ny jacka, en svart skinnjacka, så han vill med på stan och glida runt i vagnen. Hihihi...

Nu klockan förbi midnatt igen, så dags att sova för att orka med morgondagen. God natt och sov sött!


Kommentarer
Postat av: Lena Wahlström

vilken tuffing

2012-05-09 @ 20:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0